2024. április 20., szombat
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
A |related| egy inteligens tartalomajánló szolgáltatás és hirdetési rendszer.
Hirdetni szeretnék!
Egyedi ajánlatot készítünk számodra!
Hirdetési infók
Hirdetni szeretnék!
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Szeretnék a related.news hírei közé is bekerülni!
Csatlakozom
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Csak híreket szeretnék olvasni!
Bezárom ezt az ablakot
Tovább a hírekre
Tovább a hírekre!
A lengyelek lobbizhatták ki Trump drámai fordulatát Ukrajna ügyében - A hét videója privatbankar.hu 2024.04.19. A lengyelek lobbizhatták ki Trump drámai fordulatát Ukrajna ügyében - A hét videója Értesülésünk szerint Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.  8,9 millió amerikai vallja magát lengyel származásúnak és bizony ők nagyon érzékenyek az ’orosz kérdésre’. Mind Izrael, mind Irán most próbálja eljelentékteleníteni az Iszfahán melletti éjjeli incidenst. Káncz Csaba és Mester Nándor felelős szerkesztő tárgyalja meg ezeket A hét videójában.
Megvan az egyezség, eldőlt Nagelsmann jövője Sportal 2024.04.19. Megvan az egyezség, eldőlt Nagelsmann jövője A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) hivatalos honlapján bejelentette, hogy a 2026-os világbajnokság végéig meghosszabbította Julian Nagelsmann szövetségi kapitány szerződését.
Breaking: robbantással fenyegetőzik egy férfi az iráni nagykövetség épületében Párizsban Blikk 2024.04.19. Breaking: robbantással fenyegetőzik egy férfi az iráni nagykövetség épületében Párizsban Egy robbanóövet viselő férfi azzal fenyegetőzik, hogy felrobbantja magát az iráni konzulátusnál, Párizsban. Az egész környéket lezárták.
Orbán Viktor:  a magyarok ma jobban élnek, mint a Gyurcsány-korszakban 168.hu 2024.04.19. Orbán Viktor: a magyarok ma jobban élnek, mint a Gyurcsány-korszakban Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.
Indul a csibeszezon a nagycsaládosoknál - Az öngondoskodás elősegítése | Kárpátinfo.net karpatinfo.net 2024.04.19. Indul a csibeszezon a nagycsaládosoknál - Az öngondoskodás elősegítése | Kárpátinfo.net A kárpátaljai nagycsaládosok ismét előnevelt csibékhez jutnak.
Scarlett Johansson őrülten szerelmes a férjébe: nem fogod elhinni, milyen átlagos pasiról van szó! Scarlett Johansson őrülten szerelmes a férjébe: nem fogod elhinni, milyen átlagos pasiról van szó!
filmezzunk.hu 2024.04.19.
Scarlett Johansson őrülten szerelmes a férjébe: nem fogod elhinni, milyen átlagos pasiról van szó! Rengeteg ember szerint Scarlett Johansson a világ legszebb színésznője, éppen ezért lepődtek meg olyan sokan, mikor a Josh Hartnetthez és Ryan Reynoldshoz
Így készítheted el a legdivatosabb francia manikűrt a szakértők szerint
elle.hu 2024.04.19. Így készítheted el a legdivatosabb francia manikűrt a szakértők szerint A hagyományos francia manikűr ideje lejárt, a klasszikus helyett inkább ezeket a festések számítanak trendinek. 
Ne dobd ki a használt teafiltert, inkább élvezd a pozitív hatásait a kertben! | szmo.hu
sassy.hu 2024.04.19. Ne dobd ki a használt teafiltert, inkább élvezd a pozitív hatásait a kertben! | szmo.hu A teafű nem csak számunkra jó, használat után a növények földjében is csodákra képes.
Stroll-elsőség, kigyulladt a pálya a kínai szabadedzésen
Formula.hu 2024.04.19. Stroll-elsőség, kigyulladt a pálya a kínai szabadedzésen Szürreális okból kifolyólag volt piros zászló az F1-es Kínai Nagydíj egyetlen edzésén. A forgalmas pályán Albon és Piastri is vezetett az utolsó percekben, de végül az Aston Martin volt leggyorsabb.
,,Nem kéne fűvel-fával összefeküdni" - megalázottság, előítéletek: egy HPV fertőzött története noivalto.hu 2024.04.19. ,,Nem kéne fűvel-fával összefeküdni" - megalázottság, előítéletek: egy HPV fertőzött története Megkérdeztem az orvost, hogy amennyiben a fű-fa elméletét félretesszük, mi a teendőm, és pontosan miről van szó? Szedjek vitaminokat - mondta- és utamra küldött.
Tolvajbanda a Lidl-ben, 100 ezer forint értékben loptak, a gyermekeiket is rávették a szülők a bűncselekményre BudapestKörnyéke 2024.04.19. Tolvajbanda a Lidl-ben, 100 ezer forint értékben loptak, a gyermekeiket is rávették a szülők a bűncselekményre A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban kiadott közleményében azt közölte, hogy a banda január 26-án este negyed nyolc körül tolta ki a telepakolt bevásárlókocsit a…
Négy éve ellopott, milliárdos festmény került elő Noizz 2024.04.19. Négy éve ellopott, milliárdos festmény került elő Több mint négy éve csak a hűlt helyét találták három igen értékes festménynek az oxfordi Christ Church Picture Gallery-ben. A becslések szerint a három mű összértéke 10 millió font, azaz 4,6 milliárd forint. Az egyik festményt most átadták a román rendőrségnek.
Megint gyengült a forint, ez az oka Blikk 2024.04.19. Megint gyengült a forint, ez az oka Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
Kétségbeesett üzenettel jelentkezett Donáth Anna
ellenszel.hu 2024.04.19. Kétségbeesett üzenettel jelentkezett Donáth Anna Doáth Anna Facebook-bejegyzése egyszerre üti a DK-t és a Tisza Párt alelnökét, ugyanakkor ajánlgatja is magát a NER-lovag Magyar Péternek.
Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik
mfor.hu 2024.04.19. Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban. A Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkárának utasítására a revizorok azt ellenőrzik majd, hogy az orvosok és a szakdolgozók munkaidőben valóban jelen vannak-e az egészségügyi intézményekben, de az ellenőrzés a betegekre is kiterjed majd.
Ellentmondásosak a hírek az izraeli légicsapásról + videó
HírTV 2024.04.19. Ellentmondásosak a hírek az izraeli légicsapásról + videó A Híradóban élőben jelentkezett a témával kapcsolatban Somkuti Bálint, biztonságpolitikai szakértő.
Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás kecsup.hu 2024.04.19. Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és a Petőfi Sándor utca közötti
Korrupt boncmestereket találtak Piac&Profit 2024.04.19. Korrupt boncmestereket találtak Korrupciós bűncselekmények miatt emeltek vádat három boncmester, egy segédboncmester és egy adminisztrátor ellen vesztegetés elfogadása miatt - közölte a Fővárosi Főügyészség.
Ha nincs véroxigénszint-mérője, így jöhet rá hogy baj van Egészségkalauz 2024.04.19. Ha nincs véroxigénszint-mérője, így jöhet rá hogy baj van Alacsony véroxigénszintre figyelmeztető jel lehet a nehézlégzés.
Dobrev Klára: "Erős, szociáldemokrata kormány váltja le Orbánt"
ellenszel.hu 2024.04.19. Dobrev Klára: "Erős, szociáldemokrata kormány váltja le Orbánt" Jelentette ki a DK árnyék-miniszterelnöke, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője, Dobrev Klára Debrecenben, csütörtökön.
A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban?
mfor.hu 2024.04.19. A háború szele Velencét is megcsapta: mi történik a városban? Noha voltak előjelek, amelyek arra utaltak, hogy az idei Velencei Biennálén nem alakul majd minden zökkenőmentesen, az minden bizonnyal meglepetésként érte a szervezőket, hogy az Izraelt képviselő művész és kurátorok magánakcióba kezdtek: nem engedik be a látogatókat az ország pavilonjába.
Egy zseni vagy, ha megtalálod a képen az S betűt 6 másodperc alatt
elle.hu 2024.04.19. Egy zseni vagy, ha megtalálod a képen az S betűt 6 másodperc alatt Készen állsz erre az optikai illúzióra?