2024. április 27., szombat
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
A |related| egy inteligens tartalomajánló szolgáltatás és hirdetési rendszer.
Hirdetni szeretnék!
Egyedi ajánlatot készítünk számodra!
Hirdetési infók
Hirdetni szeretnék!
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Szeretnék a related.news hírei közé is bekerülni!
Csatlakozom
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Csak híreket szeretnék olvasni!
Bezárom ezt az ablakot
Tovább a hírekre
Tovább a hírekre!
Egy extra hold kering a Föld körül, a tudósok rájöhettek a titokzatos aszteroida eredetére Hamu és Gyémánt 2024.04.26. Egy extra hold kering a Föld körül, a tudósok rájöhettek a titokzatos aszteroida eredetére A Kamoʻoalewa nevet viselő aszteroida a Földéhez hasonló pályán kering a Nap körül, tulajdonképpen egy extra holdnak is tekinthető. A tudósok most arra is rájöttek, hogy honnan ered a titokzatos égitest.
Kvíz: hány országnak ismered a fővárosát? Noizz 2024.04.26. Kvíz: hány országnak ismered a fővárosát? A világon 201 főváros van összesen, és ha mindegyikről tudod, melyik országhoz tartozik, akkor egy két lábon járó enciklopédia vagy. Teszteld tudásod kvízünkkel!
Gyönyörű egész estés természetfilm készült a hazánk vadvízeiről lelepo.hu 2024.04.26. Gyönyörű egész estés természetfilm készült a hazánk vadvízeiről A Vad víz: Aqua Hungarica és a Múlt és jelen: Vizeink az ember kezében rendezőjének filmje, mely a Vad víz trilógia utolsó fejezete is.
Elhunyt édesanyjával készít közös klipet Bunyós Pityu Blikk 2024.04.26. Elhunyt édesanyjával készít közös klipet Bunyós Pityu Egy családi tragédia miatt az édesanyja egyedül nevelte fel Szikora Istvánt, vagy ahogy mindenki ismeri, Bunyós Pityut. A bokszolóból lett mulatós énekesnek az édesapja halála után – mindössze 13 évesen – fel kellett nőnie, hiszen ő lett a családfenntartó, az édesanyja pedig a legnagyobb támasza.
Vilmos herceg bocsánatkérésre kényszerült Katalin hercegné miatt elle.hu 2024.04.26. Vilmos herceg bocsánatkérésre kényszerült Katalin hercegné miatt Vilmos herceg egy iskolában tett látogatást, ahol bocsánatot kért Katalin hercegné nevében. 
A gondnok miatt került kórházba 31 gyerek, miután rosszul lettek a soroksári iskolában A gondnok miatt került kórházba 31 gyerek, miután rosszul lettek a soroksári iskolában
BudapestKörnyéke 2024.04.26.
Ahogy arról beszámoltunk, szerda reggel ki kellett üríteni a Dinnyehegyi közi általános iskolát Soroksáron, mert szúrós gázszagot éreztek az ott tartózkodók, amitől többen rosszullétre panaszkodtak.
Fordult a kocka, illúziónak bizonyult az a várakozás, hogy Kína lehagyja az USA-t Fordult a kocka, illúziónak bizonyult az a várakozás, hogy Kína lehagyja az USA-t
Piac&Profit 2024.04.26.
Az USA gazdasága begyorsított, a kínai visszaesett. Gyakorlatilag nincs olyan szakértő, aki ezt jósolta volna. A két ország közötti GDP olló nemhogy zárult hanem kinyílt.
Még egy ország kaphat szankciókat Brüsszeltől
privatbankar.hu 2024.04.26. Még egy ország kaphat szankciókat Brüsszeltől Az Európai Parlament csütörtökön, strasbourgi plenáris ülésén megszavazott állásfoglalásában elítélte Irán Izrael ellen április közepén elkövetett drón- és rakétatámadását, a helyzet enyhítésére szólított fel, és szankciókat sürgetett Teheránnal szemben.
Devizapiac - Tovább romlik a forint árfolyama
Tőzsdefórum 2024.04.26. Devizapiac - Tovább romlik a forint árfolyama A dollár pedig 366,44 forintról 366,49 forintra drágult. Az euró a kora esti 1,0718 dollárról 1,0722 dollárra erősödött.
Az egyiknek sikerült. VARGA ANDINAK MÉG NEM
eszakhirnok.com 2024.04.26. Az egyiknek sikerült. VARGA ANDINAK MÉG NEM A Lokálpatrióta Demokratikus Egyesület polgármester-jelöltje és képviselőjelöltjei is összdegyűjtötték a június 9-ei választáson való induláshoz szükség ajánlásokat. Barkai Lászlónak, Miskolc független polgármesterjelöltjének és önkormányzati képviselőjelölt-csapatának nyilvántartásba vétele lezárult a Helyi Választási Bizottságnál, így most már bizonyos: a június 9-ei önkormányzati választásokon a miskolciak leadhatják voksukat mind a 18 körzetben ezekre a jelöltekre – írja közleményében ...
Rák is állhat az egyszerű tüneteink hátterében 168.hu 2024.04.26. Rák is állhat az egyszerű tüneteink hátterében Noha a legsúlyosabb betegségek kapcsán rögtön a már jól ismert tünetek jutnak eszünkbe, bizony akadnak olyan jelek is, melyek nem kifejezetten közismertek. A felismerésük ugyanakkor életet menthet.
Tényellenőrzés: A Miatyánk sérti a Facebook szabályzatát? urbanlegends.hu 2024.04.26. Tényellenőrzés: A Miatyánk sérti a Facebook szabályzatát? Nincs alapja annak a Facebookon terjedő felhívásnak, miszerint a Facebook irányelveit sértené a Miatyánk szövegének közzététele.
Hamarosan ítélet születhet az ördög ügyvédje perben HírTV 2024.04.26. Hamarosan ítélet születhet az ördög ügyvédje perben Végre kiderül, tényleg Czeglédy Csaba volt-e az ördög ügyvédje.
Károsabb a májra, mint az alkohol, mégis minden nap fogyasztjuk ezt az ételt!
Kiskegyed [új] 2024.04.26. Károsabb a májra, mint az alkohol, mégis minden nap fogyasztjuk ezt az ételt! Vigyázat! Ez az élelmiszer ártalmasabb a májra, mint az alkohol, és szinte mindenki naponta fogyasztja!
Perintfalvi Rita jogerősen is pert nyert a Mandiner ellen
Media1 2024.04.26. Perintfalvi Rita jogerősen is pert nyert a Mandiner ellen Perintfalvi Rita katolikus teológusnak rövid időn belül ez az ötödik győztes sajtópere a kormánymédia hazugságai ellen.
Dudorok, csomók, foltok a bőrön: ilyen tünetekkel is jelezhet a leukémia!
Egészségkalauz 2024.04.26. Dudorok, csomók, foltok a bőrön: ilyen tünetekkel is jelezhet a leukémia! Bőrproblémákkal a legtöbben bőrgyógyászhoz fordulnak. Ám előfordulhat, hogy súlyos hematológiai megbetegedésre, például leukémiára hívják fel a figyelmet.
Úszva tért vissza Ukrajnába a két testvér | Kárpátinfo.net karpatinfo.net 2024.04.26. Úszva tért vissza Ukrajnába a két testvér | Kárpátinfo.net A 25 és 26 éves férfiakat az ukrán határőrök elfogták.
Nem volt szűkmarkú a Richter közgyűlése Tőzsdefórum 2024.04.26. Nem volt szűkmarkú a Richter közgyűlése Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát – olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban. A közgyűlés döntése szerint a 2023-as üzleti év eredménye után fizetendő osztalék mértéke az anyavállalat tulajdonosaira jutó, értékvesztéssel korrigált konszolidált adózott eredmény 46 százaléka. Egy törzsrészvényre 423 forint. Az osztalékfizetési összeg 78,8 milliárd […]
Magyar Péter kormányellenes tüntetése miatt lezárások lesznek a belvárosban, a BKK is másképp közlekedik péntek este BudapestKörnyéke 2024.04.26. Magyar Péter kormányellenes tüntetése miatt lezárások lesznek a belvárosban, a BKK is másképp közlekedik péntek este Amint arról beszámoltunk, a napokban letartóztattak egy budapesti gyermeknevelőt, miután kiderült, hogy nemi kapocslatot létesített gondozottjaival. Erre az ügyre Magyar Péter hívta fel a közvélemény…
Hernádi Judit durva dolgot árult el: „Kevés emberre vigyázok igazán magam körül, ez az igazság.” | szmo.hu sassy.hu 2024.04.26. Hernádi Judit durva dolgot árult el: „Kevés emberre vigyázok igazán magam körül, ez az igazság.” | szmo.hu Hernádi Judit nagyon ritkán beszél a magánéletéről, és akkor sem udvariaskodja túl a dolgokat.
Jó hír a szurkolóknak: újra edzésben a Fradi egyik alapembere Sportal 2024.04.26. Jó hír a szurkolóknak: újra edzésben a Fradi egyik alapembere A marokkói válogatott labdarúgó legutóbb két hónappal ezelőtt lépett pályára hivatalos mérkőzésen.
Nagyon a zsebedbe kell nyúlnod, ha a budapesti agglomerációban akarsz ingatlant – mutatjuk, hol a legdrágábbak
szeretlekmagyarorszag.hu 2024.04.26. Nagyon a zsebedbe kell nyúlnod, ha a budapesti agglomerációban akarsz ingatlant – mutatjuk, hol a legdrágábbak Majdnem 20 százalékkal nőtt a négyzetméterár, nincs nagy meglepetés a települések listáján.
Merevedési zavar: 5 vészjósló tünet, amire nem is gondolnál
igenyesferfi.hu 2024.04.26. Merevedési zavar: 5 vészjósló tünet, amire nem is gondolnál A merevedési zavar legegyértelműbb jele, ha a férfi nem tud erekciót produkálni, vagy képtelen azt hosszabb időn keresztül fenntartani. Csakhogy a problémára más tünetek is figyelmeztethetnek. A merevedési zavar legegyértelműbb jele, ha a férfi nem tud erekciót produkálni, vagy képtelen azt hosszabb időn keresztül fenntartani. Csakhogy a problémára más tünetek is figyelmeztethetnek.