2024. május 25., szombat
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
Csodálatos örömhírrel indul a nap: újra kisbabát ringathat Kiss Ramóna borsonline.hu 2024.05.25. Csodálatos örömhírrel indul a nap: újra kisbabát ringathat Kiss Ramóna Ennél meghatóbb képsorokat nem is kaphattunk volna.
Csapatfőnökök: Az Andretti vegyen csapatot, vagy várjon 2028-ig Formula.hu 2024.05.25. Csapatfőnökök: Az Andretti vegyen csapatot, vagy várjon 2028-ig Horner üdvözölné az Andretti beszállását, de ennek „legtermészetesebb megoldása” egy csapatvásárlás. Alunni Bravi szerint a helyes utat a Saubert beolvasztó Audi mutatja.
Hajdúnánáson hoz létre tanszéket a Debreceni Egyetem Cívishír 2024.05.25. Hajdúnánáson hoz létre tanszéket a Debreceni Egyetem Az ökológiai gazdálkodást állítják a fókuszba.
Megállították az orosz csapatokat Harkivnál mfor.hu 2024.05.25. Megállították az orosz csapatokat Harkivnál Zelenszkij ukrán elnök pénteken Harkivba látogatott. Háborús hírek.
Több mint 300 embert temetett maga alá a földcsuszamlás Pápua-Új-Guineán + videó HírTV 2024.05.25. Több mint 300 embert temetett maga alá a földcsuszamlás Pápua-Új-Guineán + videó Több mint 300 embert és 1100 lakóházat temetett maga alá Pápua-Új-Guineán a péntek hajnali földcsuszamlás - jelentette a helyi sajtó szombaton.
Tele van az internet a fotóiddal, és még csak nem is tudsz róla Tele van az internet a fotóiddal, és még csak nem is tudsz róla
Glamour 2024.05.25.
A legtöbbször gúny tárgyává tesznek ismeretleneket... 😕
Őskori romantika: miképp találtak egymásra a neandervölgyiek és az emberek?
Hamu és Gyémánt 2024.05.25. Őskori romantika: miképp találtak egymásra a neandervölgyiek és az emberek? Annak ellenére, hogy a neandervölgyiek körülbelül 40 ezet évvel ezelőtt kihaltak, a legtöbb modern ember DNS-ében tovább élnek. Ezeknek a géneknek a fennmaradása azt jelzi, hogy távoli őseink romantikus kapcsolatba kerültek velük. Új kutatások pedig pontosan feltárták, hogyan is zajlottak ezek a faj...
„Szörnyszülöttek”, akik kéz nélkül is fityiszt mutattak a világnak | szmo.hu
sassy.hu 2024.05.25. „Szörnyszülöttek”, akik kéz nélkül is fityiszt mutattak a világnak | szmo.hu Egy királyi festőnő, a türelemüveget feltaláló Casanova és egy hollywood-i színész, akik végtagok nélkül írták be magukat a történelembe
Kvíz: egybe, külön vagy kötőjellel kell írni ezeket a szavakat? Ezen nem hibázhatsz!
Noizz 2024.05.25. Kvíz: egybe, külön vagy kötőjellel kell írni ezeket a szavakat? Ezen nem hibázhatsz! Összezavar, hogy bizonyos szavakat egybe vagy külön kell írni, esetleg kötőjellel? Ezzel a kvízzel pontot tehetsz a bizonytalanságod végére.
A fürdőszoba rejti a legnagyobb energiaigényű készüléket tippmania.hu 2024.05.25. A fürdőszoba rejti a legnagyobb energiaigényű készüléket Tudta, hogy a fürdőszoba rejti a legtöbb energiát igénylő készüléket? Soha nem is gondolná, pedig rendszeresen használja. Tudja meg, mi ez, és hogyan próbálhatja meg csökkenteni az ezzel a készülékkel kapcsolatos energiafogyasztást. A fürdőszoba rejti a
Veszélyes parazita jelent meg a hazai vizekben Blikk 2024.05.25. Veszélyes parazita jelent meg a hazai vizekben Olyan kórokozó jelent meg a magyar vizekben, ami ugyan nem okozza a halak elhullását, viszont szaporodásukban megakadályozza őket.
A ritka futómadár minden része prémium termék haszon.hu 2024.05.25. A ritka futómadár minden része prémium termék Április 27-én nemzetközi, strucctenyésztéssel kapcsolatos szakmai napot tartottak Hajdúnánáson. A hazai érdeklődőkön kívül a környező országokból is érkeztek szakemberek, írja a Magyar Mezőgazdaság.
Változó fogyasztás és áralakulás a magyar műtrágya- és növényvédőszer-piacon magro.hu 2024.05.25. Változó fogyasztás és áralakulás a magyar műtrágya- és növényvédőszer-piacon 2024 I–III. hónapjaiban az egy évvel korábbi azonos időszakban forgalmazott volumenhez képest 73 százalékkal több műtrágya került a gazdákhoz.
Pár grammos babasünik életéért küzd a Sóstó Vadvédelmi Központ!
magyarallatvedelem.hu 2024.05.25. Pár grammos babasünik életéért küzd a Sóstó Vadvédelmi Központ! Pár grammos babasünik életéért küzd a Sóstó Vadvédelmi Központ! Az ilyen apróságok megmentése hatalmas kihívás.
„A szüleim fittek és egészségesek, mégsem vigyáznak eleget az unokáikra - ez nincs rendjén!”
babanet.hu 2024.05.25. „A szüleim fittek és egészségesek, mégsem vigyáznak eleget az unokáikra - ez nincs rendjén!” Egy anya kifakadt, amiért a szülei nem hajlandóak rendszeresen vigyázni az unokájukra. Úgy gondolja, a nagyszülőknek erkölcsi kötelessége lenne az, hogy segítsenek.
Lediplomázott az ország legidősebb nappali tagozatos diákja, most az államvizsga izgalmát piheni  | Kölöknet KölökNET 2024.05.25. Lediplomázott az ország legidősebb nappali tagozatos diákja, most az államvizsga izgalmát piheni | Kölöknet Nagy tisztelettel gratulálunk Szegedi Dezső színművésznek, aki ennyi idősen visszaült az iskolapadba, példát mutatva ezzel a mai fiataloknak, hogy a tanulás élethosszig tart.
A madárpók betegségei - Ízeltlábú fajok Háziallat.hu 2024.05.25. A madárpók betegségei - Ízeltlábú fajok Bármennyire is jól végezzük a madárpók körüli teendőket, a megbetegedés veszélyét nem tudjuk teljesen elkerülni.
Tucatszám húzta a pontyokat a 12 éves Noel pünkösdi horgásztúráján! - #talaljfogast halazin.hu 2024.05.25. Tucatszám húzta a pontyokat a 12 éves Noel pünkösdi horgásztúráján! - #talaljfogast Tucatszám húzta a pontyokat a 12 éves Noel pünkösdi horgásztúráján! A kis tehetség, aki vadvizen is megmutatta már tudását
Megérkezett! Világra hozta első gyermekét Sofia Richie Starity.hu 2024.05.25. Megérkezett! Világra hozta első gyermekét Sofia Richie Kislánnyal gazdagodott a 25 éves modell családja, miután megérkezett a rég várt csemete.
Te ismered a törülközőnap történetét? anyamagazin.hu 2024.05.25. Te ismered a törülközőnap történetét? Ha a mai nap a köztereken picivel több törülközőt látnál a megszokottnál, amik táskából, ing alól vagy esetleg farzsebből kandikálnak ki, és fogalmad sincs, hogy mi lehet ennek az oka, akkor ezt a cikket neked írtuk. Ha pedig pontosan tudod, akkor pedig neked!