2021. október 20., szerda
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
Meddig áll ellen Magyarország az árrobbanásnak? Blikk 2021.10.19. Meddig áll ellen Magyarország az árrobbanásnak? Budapest — Ekkora energiaválságot még nem látott a világ: az európai piacon egekben a benzin, a villany és a gáz ára. Vajon hogyan úszhatná ezt meg Magyarország? Nálunk mikor szabadul el a pokol?
Kikapott a Ferencváros, nehéz helyzetbe került 168.hu 2021.10.19. Kikapott a Ferencváros, nehéz helyzetbe került Továbbra is pont nélkül áll.
„Minden medve meg fog halni" – 6 hónap után vált zöldre egy fontos metrika kriptoworld.hu 2021.10.19. „Minden medve meg fog halni" – 6 hónap után vált zöldre egy fontos metrika Az összetett hangzású, de lényeglátó hosszú távú és rövid távú tulajdonosok realizált árfolyam-rátája arra hajlik, hogy megismételje történelmi bika jelzését. A „kedvenc” Bitcoin árjelzés hamarosan bikássá válhat – és az adatok szerint ez mindig is felfelé
Így kezd a Fradi a Celtic ellen magyarhirlap.hu 2021.10.19. Így kezd a Fradi a Celtic ellen Peter Stöger kihirdette
A Tesco megszüntette a pénztárakat az egyik üzletében, csak leveszed a polcról az árut és kisétálhatsz BudapestKörnyéke 2021.10.19. A Tesco megszüntette a pénztárakat az egyik üzletében, csak leveszed a polcról az árut és kisétálhatsz Régóta beszélnek a felvilágosultabb politikusok arról, hogy fel kell készülnünk a robotok korszakára, az automatizáció ugyanis rengeteg munkahelyet fog megszüntetni. Úgy tűnik a bolti pénztárosok…
Egy brazil kongresszusi testület szerint tömeges emberölésért vádat kell emelni Bolsonaro ellen 444.hu 2021.10.19. Egy brazil kongresszusi testület szerint tömeges emberölésért vádat kell emelni Bolsonaro ellen A jelentés szerint a brazil elnök a nyájimmunitást célozva direkt hagyta, hogy a koronavírus átjárja az országot és 100 ezreket gyilkoljon meg.
Megrázó részlet derült ki a Sztárban sztár leszek versenyzőjének halála körül: élete utolsó perceiben a Facebookon kért segítséget Megrázó részlet derült ki a Sztárban sztár leszek versenyzőjének halála körül: élete utolsó perceiben a Facebookon kért segítséget
contextus.hu 2021.10.19.
Megrázó részletek derült ki Csontos Karina halála körül. A Sztárban sztár leszek! műsorának versenyzője autómentőbe rohant bele egy személyautóval.
Sokkoló baleset az M1-esen: öten utaztak az autóban, valamennyien meghaltak
Indirekt.hu 2021.10.19. Sokkoló baleset az M1-esen: öten utaztak az autóban, valamennyien meghaltak A Győr felé vezető oldalon a rendőrök továbbra is leterelik a forgalmat az autópályáról. A jelenlegi adatok szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették. Az érintett útszakaszon továbbra is teljes útlezárás van érvényben. 
Adele kedvenc borát még itthon is beszerezheted!
vince.hu 2021.10.19. Adele kedvenc borát még itthon is beszerezheted! Igaz, hogy Adele egy kis időre eltűnt, most azonban visszatért egy új dallal és kedvenc italainak listájával. Nem is hinnéd, de egészen hétköznapi italokat kedvel, olyanokat, amiket te is simán kóstolhatsz.
Napi kvíz: válassza ki kedvenc gyümölcseit, és kiderül hány éves!
Egészségkalauz 2021.10.19. Napi kvíz: válassza ki kedvenc gyümölcseit, és kiderül hány éves! Jöhet egy kis könnyed játék, szórakozás a sok komoly téma között?
Sokkoló baleset az M1-esen: öten meghaltak, amikor egy teherautóba rohant egy kisbusz Kékvillogó 2021.10.19. Sokkoló baleset az M1-esen: öten meghaltak, amikor egy teherautóba rohant egy kisbusz Négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bábolnánál kedden kora délután – írta a police.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!
Hatalmi visszaélésre hivatkozva kirúgták a Bild című német bulvárlap főszerkesztőjét « Media1 Media1 2021.10.19. Hatalmi visszaélésre hivatkozva kirúgták a Bild című német bulvárlap főszerkesztőjét « Media1 Viszonya volt egy gyakornokkal korábban, akit később a hírszerkesztők vezetőjének is kinevezett.
NAPI 200 SZERELMES LEVELET KAPOTT A MAGYAR PRIMADONNA, RÖKK MARIKA Újságmúzeum 2021.10.19. NAPI 200 SZERELMES LEVELET KAPOTT A MAGYAR PRIMADONNA, RÖKK MARIKA Rajongtak érte a férfiak a harmincas évek Budapestjén, napi kétszáz szerelmes levelet kapott. Igazi primadonna volt, az operettek, cirkuszok sztárja, 21 évesen már saját villát tartott fent a Hidegkúti úton. Következzék Rökk Marika kalandos élete!
Újabb banknál elérhető az Apple Pay: kik a szerencsések? haszon.hu 2021.10.19. Újabb banknál elérhető az Apple Pay: kik a szerencsések? A szolgáltatást gyakorlailag így már a legtöbb hazai nagy bank bevezette, így a Raiffeisen Bank, az OTP, az Erste, a Gránit Bank, a Budapest Bank, a CIB Bank, a K&H Bank, a Takarékbank és az MKB ügyfelei is használhatják. Ki az új belépő ebbe a csapatba?
"Még nyílnak a völgyben..." » Plantae - A Növények Országa
plantae.hu 2021.10.19. "Még nyílnak a völgyben..." » Plantae - A Növények Országa 5 (1) Van úgy, hogy a tavasz ősszel kezdődik… Még virítanak a kertekben az ősz virágai, de lassan a barátságtalan szobából a kietlen kertre tekintve már a tavasz árnyalataira áhítozunk majd. És ehhez még nem késő hozzálátni az ültetésekhez, hogy a tavaszi színpompát előkészítsük. A korai virágzású virághagymákat, gumókat most kell a földbe helyeznünk. A ... Olvass tovább
Nagy változások előtt - MeteoStúdió - met.hu
met.hu 2021.10.19. Nagy változások előtt - MeteoStúdió - met.hu Eleinte még erőteljes délies áramlással meleg levegő érkezik hazánk fölé, pénteken viszont fordul a kocka!
Véget ért az ellenőrzés – mi a helyzet a magyar utakon?
Piac&Profit 2021.10.19. Véget ért az ellenőrzés – mi a helyzet a magyar utakon? A rendőrség ezúttal kifejezetten a nagyobb járművekre vadásztak.
Bajnai Gordon egy kezdeményezéssel száll be a 2022-es választásba, hogy ne tudja elcsalni a Fidesz ellenszel.hu 2021.10.19. Bajnai Gordon egy kezdeményezéssel száll be a 2022-es választásba, hogy ne tudja elcsalni a Fidesz Bajnai Gordon a Facebookon jelentkezett be egy új kezdeményezéssel, amelynek a 20k22 nevet adta. Magyarország korábbi miniszterelnöke azt írja: “Garanciára van szükség, hogy a 2022-es --> tovább
A már kihalt japán farkas lehet a mai kutyák legközelebbi rokona Qubit 2021.10.19. A már kihalt japán farkas lehet a mai kutyák legközelebbi rokona Japán kutatók az általuk megrajzolt genetikai családfa alapján úgy vélik, hogy a mai ebek ősei egy mára eltűnt kelet-ázsiai szürke farkas alfaj példányai közül kerülhettek ki.
Így tűnik el a közpénzt megyeszerte Pajtók Gábor felügyelete alatt ezalenyeg.hu 2021.10.19. Így tűnik el a közpénzt megyeszerte Pajtók Gábor felügyelete alatt Pajtóknak jelenleg feladata lenne ellátni a helyi önkormányzatok feletti törvényességi felügyeletet, mégsem tudta megakadályozni, hogy a megye