2022. január 24., hétfő
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
Zuhanórepülésben a baloldal miniszterelnök-jelöltje magyarhirlap.hu 2022.01.21. Zuhanórepülésben a baloldal miniszterelnök-jelöltje Jelentősen romlott Márki-Zay Péter megítélése a decemberi mérésekhez képest is
„Mostantól minden másképp lesz” – Hogyan ne adjuk fel az újévi fogadalmainkat? Pszichoforyou 2022.01.19. „Mostantól minden másképp lesz” – Hogyan ne adjuk fel az újévi fogadalmainkat? Dr. Hruska Emesével beszélgettünk arról, hogyan akadályozhatja a maximalizmus újévi fogadalmaink következetes megtartását.
Országos hajtóvadászat: több mint ötmillió forinttal károsította meg gyanútlan áldozatait ez a budapesti férfi Kékvillogó 2022.01.23. Országos hajtóvadászat: több mint ötmillió forinttal károsította meg gyanútlan áldozatait ez a budapesti férfi Az ország számos pontján tettek feljelentést a megkárosítottak a rendőrségen 2020. és 2021. között, szinte kivétel nélkül hasonló tartalommal. Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!
KONCZ GÁBOR MENTETTE MEG AGÁRDY ÉLETÉT A DUNAI HAJÓS FORGATÁSÁN Újságmúzeum 2022.01.21. KONCZ GÁBOR MENTETTE MEG AGÁRDY ÉLETÉT A DUNAI HAJÓS FORGATÁSÁN Borus Demeter, Iván Striga, Dragos Károly és a többiek. Következzék 5 érdekesség A dunai hajós című legendás filmről! Az összeállításból az is kiderül, napokon át kelet-német nudisták zavarták meg a film forgatását.
Kábítószer birtoklás miatt körözik a népszerű youtubert, Bish Bharbie-t Kábítószer birtoklás miatt körözik a népszerű youtubert, Bish Bharbie-t
ifaktor.hu 2022.01.22.
A Bish Bharbie-ként ismert youtuber ellen körözést adtak ki nemrég.
A Sátán nem képes semmit sem teremteni A Sátán nem képes semmit sem teremteni
777blog.hu 2022.01.20.
Az ördög nem tud teremteni, hanem kicsavarja mindazt a jót, amit Isten megalkotott. Csenge, az Egytestté Instagram-oldal bloggere elgondolkodtató írásban hívta fel a figyelmet arra, hogyan tudja megfertőzni a vágyainkat a kísértő. Egy anekdota szerint az ördög, miközben Istent nézte, ahogy embert formál a porból, így szólt:⁣ – Ez nem nagy ügy, ilyet én is tudok. ⁣ – Valóban? – kérdezte Isten. – Mutasd!⁣ Az ördög erre felvett egy marék port, mire Isten rászólt:⁣ – Nem, nem, azt tedd csak le! Saját port használj. ⁣ ⁣ A Sátán nem teremtő, nincsenek saját alkotásai. Nem tud valamit létrehozni a semmiből, ahogyan azt Isten tette. Az egyetlen, amit ő tenni tud, hogy amit Isten már megteremtett, azt ő kicsavarja, elferdíti, torzítja, tönkreteszi. ⁣ ⁣ Azok a vágyaink, amelyeket nemkívánatosnak érzünk, szintén nem a Sátán alkotásai. Legyen egy vágy akármennyire torz, perverz vagy elhajlott, a mélyén, sok rárakódott réteg alatt Istentől kapott, legitim és tiszta sóvárgás lapul. Szomjúság az intimitás iránt. Mély, bensőséges, meghitt kapcsolódás iránt, elszakíthatatlan kötődés iránt. Éhség aziránt, hogy ismerj, és hogy ismerjenek. Teljesség, egység, osztatlanság iránt. ⁣ ⁣ Arra lettél teremtve, hogy mindezeket megéld, méghozzá a Teremtő Atyáddal. Arra lettél teremtve, hogy teljes lényeddel szeresd az Urat, a te […]
Orbán: "Kárógók, hátráltatók mindig voltak, de az ő nevükre senki sem emlékszik" -videó
Blikk 2022.01.23. Orbán: "Kárógók, hátráltatók mindig voltak, de az ő nevükre senki sem emlékszik" -videó A miniszterelnök velős gondolatokat fogalmazott meg az általa kerékkötőnek tartott személyekkel kapcsolatban.
Új Városházát szeretne Karácsony Gergely, a miniszterelnök-jelölti versenyből való kiszállását pedig még nem zárta le magában – nagyinterjú Budapest főpolgármes...
BudapestKörnyéke 2022.01.21. Új Városházát szeretne Karácsony Gergely, a miniszterelnök-jelölti versenyből való kiszállását pedig még nem zárta le magában – nagyinterjú Budapest főpolgármes... Megbánta Karácsony Gergely, hogy visszalépett a miniszterelnök-jelölti versenyben Márki-Zay Péter javára? Az agglomeráció választóin dőlhet el, ki alakíthat kormányt? Mit gondol a főpolgármester…
A Disney új meséjének dala még a Jégvarázst is megelőzte Starity.hu 2022.01.19. A Disney új meséjének dala még a Jégvarázst is megelőzte Nagy sikerre tett szert a Disney új meséje, az Encanto: az egyik dala még a Jégvarázst is megelőzte.
A Megane sztori speedzone.hu 2022.01.20. A Megane sztori Csaknem 30 évvel ezelőtt mutatkozott be a Renault egyik legismertebb modellje, a Megane. Azóta számt
Ezt vettem fel pénteken – Epres Panni elle.hu 2022.01.21. Ezt vettem fel pénteken – Epres Panni Ezen a héten a modell mutatja meg, melyik nap mit vesz fel.
Bóvli áron rendelhető a BlitzWolf 2.1-es hangrendszere | RendeljKínait Rendeljkínait.hu 2022.01.21. Bóvli áron rendelhető a BlitzWolf 2.1-es hangrendszere | RendeljKínait A 2.1-es hangrendszerbe olyan finomságok is bekerültek, mint a Bluetooth csatlakozás vagy az FM rádió. Banggoodon most mindössze 9100 forintért lehet megrendelni, EU raktárból.
Neked elmesélem – „Azért leszek gyenge, hogy szeress, hogy figyelj rám” kepmas.hu 2022.01.23. Neked elmesélem – „Azért leszek gyenge, hogy szeress, hogy figyelj rám” Harminckét évesen és harminchat kilósan odaadták a férje kezébe, hogy búcsúzzon el tőle. Lemondtak róla, és majdnem ő is saját magáról. Ma, hatvankét évesen él és virul. Ereje, őszintesége bizonyíték: léteznek csodák.
Amikor Istenre várni végtelennek tűnik
777blog.hu 2022.01.20. Amikor Istenre várni végtelennek tűnik Mi történik, ha sok ideig nem jön válasz Istentől, ha nem történik előremozdulás? Hogyan formálódunk közben? És mit tegyünk, ha eleve nem türelmes embernek születtünk? „A türelem erény” – „De nem az én erényem” – vágtam vissza a barátomnak egy beszélgetés alkalmával nemrég. Ez a példa egy remek módja, hogy kifejezzem, hogy állok a türelemhez. Persze, azt mondják, a türelem egy erény, de valóban ennyire fontos? Ha még nem jöttél volna rá, én vagyok a legkevésbé türelmes ember, akit ismerek, valószínűleg a teljes történelem során. Az összes barátom megerősítené ezt az állítást. Szeretem azonnal megkapni a válaszokat. Ha valami érdekel, szeretek teljes gőzzel nekivágni. Szeretek az életre úgy gondolni, mint egy nagy kalandra, amit hajlamos vagyok úgy értelmezni, hogy mindennek gyors ütemben kell történnie. Így amikor nemrég kiléptem a munkahelyemről, arra gondoltam, hogy az új munkám néhány héten belül, mintegy varázsütésre megérkezik. Megtettem a fontos dolgokat: jelentkeztem állásokra, kapcsolatot építettem szakmabeliekkel, tengernyi motivációs levelet írtam. Imádkoztam és bíztam Istenben, hogy a megfelelő állást fogja elém hozni.   A tökéletes időzítés Jézusnak elég ironikus humorérzéke van, legalábbis az én életemben, és úgy tűnt, hogy ezt a tökéletes alkalmat használta arra, hogy valóban elkezdjem megtanulni, mit jelent Benne bízni, amikor a dolgok […]
Harry Styles Budapestre jön júliusban
Noizz 2022.01.21. Harry Styles Budapestre jön júliusban A zenész Instagram posztban jelentette be a a járványhelyzet miatt elhalasztott Love On Tour turné új dátumait.
Böröcz László: Nemet kell mondanunk a kórházbezárásokra
HírTV 2022.01.20. Böröcz László: Nemet kell mondanunk a kórházbezárásokra Magyarország előre megy, nem hátra, ezért a kormány folytatni fogja az egészségügy megújítását.
NÉGYSZER HÁZASODOTT AZ ÖBLÖS HANGÚ BOHÉM SZÍNÉSZ: BESSENYEI FERENC Újságmúzeum 2022.01.19. NÉGYSZER HÁZASODOTT AZ ÖBLÖS HANGÚ BOHÉM SZÍNÉSZ: BESSENYEI FERENC Imádta az életet, a színházat és a szerelmet. A nagy újrakezdő volt ő - négyszer házasodott - akinek a heves természete ellenére hosszú életet adott a sors. Bessenyei Ferenc.
Gyermekmentő Alapítvány: “Kalciummal nem lehetett volna megmenteni a 7 éves kisfiú életét” BudapestKörnyéke 2022.01.20. Gyermekmentő Alapítvány: “Kalciummal nem lehetett volna megmenteni a 7 éves kisfiú életét” Mogyoróallergiája volt annak a 7 éves kisfiúnak, aki kedden halt meg az egyik újpesti benzinkúton. A gyerek a Fóti út melletti iskolában tanult, ahol egy születésnapot ünnepeltek.
Vanília puding házilag recept Receptneked konyhájából receptneked.hu 2022.01.20. Vanília puding házilag recept Receptneked konyhájából Érdekel a receptje? Kattints a képre! Küldte: Receptneked
A brutális minimálbér-emelések miatt a többiek fizetése is nő? mfor.hu 2022.01.20. A brutális minimálbér-emelések miatt a többiek fizetése is nő? Hazai cégeket és érdekképviseleteket faggattunk arról, vajon a január 1-jétől hatályos jelentős, közel 20 százalékos emeléseket (a bruttó minimálbér 167 400 forintról 200 ezerre, a bruttó garantált bérminimum 219 ezerről 260 ezerre nőtt) a többi, 2022 előtt az új szintek alatt lévő kategóriáknál is érvényesítik-e? Magyarul, ezeket a fizetéseket is emelik-e, annak érdekében, hogy megtartsák a távolságot a minimálbéresekhez képest, már csak azért is, hogy a minimálbér-emelés ne okozzon feszültséget a cégen belül. A válaszok a többség tetszését vélhetően nem nyerik el.
Azálea: ezekre kell figyelni, hogy ne csak egy szezont bírjon ki - Virágdíszek - Szobanövény Édenkert.hu 2022.01.20. Azálea: ezekre kell figyelni, hogy ne csak egy szezont bírjon ki - Virágdíszek - Szobanövény Az azálea télen színt visz a lakásba. Mutatjuk, mire kell figyelni, hogy ne csak egy szezont bírjon ki!