2023. június 03., szombat
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
„Nem gondoltam volna, hogy barátságból lehet szerelem” – a párkeresés rögös útjáról mesélt egy friss házas 777blog.hu 2023.05.31. „Nem gondoltam volna, hogy barátságból lehet szerelem” – a párkeresés rögös útjáról mesélt egy friss házas A 777 podcast Úton rovatának legújabb adásában Bonifert Rita, a 777 csapatának tagja volt a vendégünk. Rita a párkapcsolati útkeresésről, annak sokszor nehézkes és rögös útjáról, a benne lévő bizonytalanságról, az egyedüllétről, online ismerkedésről és férjével való megismerkedésről is mesélt Annának és Áginak, és persze arról, hogyan kísérte Isten az útja során. Milyen szempontjaid voltak a párkeresésnél? A szüleim jó példát adtak arra, hogy létezik példaértékű házasság és örök szerelem. Én egy introvertált lány voltam, imádtam belemerülni a magam alkotta rajzaimba, egy álomvilágba. Ennek a pozitívuma az volt, hogy a történeteimben jól kidolgozott karaktereket kellett megalkotnom, akiknek pontosan tudtam a jó és rossz tulajdonságaikat, és ez segítségemre volt később a párkeresésnél is. A szempontjaimat két külön kategóriába tudom sorolni. Az egyik az alapvető, nagyon fontos, szinte kötelező, hogy meglegyen típusú szempontok, a másik pedig a mellékes, jó, ha van típusú szempontok, ilyen volt például az öltözködési stílus, a hobbi. Ami nagyon fontos volt, az a vallásos alap, hogy a hitünk egy szinten legyen. Volt olyan kapcsolatom, amely a hitbeli különbségek miatt nem működött. A másik fontos elem a pozitív világkép, közös jövő-és családkép. Tudtam, hogy ha olyan párom lesz, aki nem látja a közös jövőnket, az a kapcsolat nem fog […]
Gyurcsány és Orbán nem "egykutya": itt a tökéletes bizonyíték ellenszel.hu 2023.06.02. Gyurcsány és Orbán nem "egykutya": itt a tökéletes bizonyíték Gyurcsány és Orbán ugyanolyanok lennének? Nem! Egy magyar nyugdíjas a közösségi oldalán szedte össze azt a tökéletes bizonyítékot.
Botrány a Budapestről Nápolyba tartó repülőn: túlfoglalás miatt állva maradt utassal gurult ki a Wizz Air nápolyi járata spabook.net 2023.06.01. Botrány a Budapestről Nápolyba tartó repülőn: túlfoglalás miatt állva maradt utassal gurult ki a Wizz Air nápolyi járata Túlfoglalás miatt egy utasnak nem jutott ülőhely a Wizz Air Budapestről Nápolyba tartó járatán, amely álló utassal a fedélzetén indult el és kezdte meg a
"Ez már a botrány kategóriája" - Lengyelország nem kér az uniós Pfizer-megállapodásból privatbankar.hu 2023.06.01. "Ez már a botrány kategóriája" - Lengyelország nem kér az uniós Pfizer-megállapodásból Lengyelországnak esze ágában sincs részt venni az Unió Pfizerrel kötött megállapdásában - nem csak tisztességtelennek, hanem egyenesen botrányosnak tartják azt.
558 grammal született 24 hétre, 10 százalék esélye volt a túlélésre - így néz ki most a kislány csaladinet.hu 2023.05.31. 558 grammal született 24 hétre, 10 százalék esélye volt a túlélésre - így néz ki most a kislány 24 hetes terhesen, váratlanul beindult az anyánál a szülés, amikor kiment a mosdóba. Az orvosok nem sok esélyt jósoltak a kisbaba túlélésére, és maguk is megdöbbentek azon, milyen szépen fejlődik a kislány, aki azóta már a második születésnapját ünnepelte.
Márton Luana aranyérmet nyert a tekvondó-világbajnokságon Márton Luana aranyérmet nyert a tekvondó-világbajnokságon
magyarhirlap.hu 2023.05.29.
A tizenhét éves Márton Luanának ez volt az első felnőtt világ
Dobj el mindent! Samantha Jones visszatér az És egyszer csak-ba! Dobj el mindent! Samantha Jones visszatér az És egyszer csak-ba!
cosmopolitan.hu 2023.06.01.
Fény derült, az És egyszer csak második évadának legnagyobb titkára!
Cuki fotóval jelentette be Liptai Claudia: a kisfia elballagott az óvodából – képek
Blikk 2023.06.01. Cuki fotóval jelentette be Liptai Claudia: a kisfia elballagott az óvodából – képek Liptai Claudia családjának fontos nap volt a mai: a kisfia, Marci élete igazi mérföldkőhöz érkezett, ugyanis 4 év után elballagott az óvodából.
Tükröt állított a Szikra Mozgalom Orbán Viktornak a Karmelitánál - bele mer majd nézni?
ezalenyeg.hu 2023.05.30. Tükröt állított a Szikra Mozgalom Orbán Viktornak a Karmelitánál - bele mer majd nézni? Jámbor Andrásék ma este tüntetnek a végrehajtó maffia ellen, erre akarták felhívni a figyelmet. A mai megmozduláson felszólal az egykori model
EDZÉSEN CSAPOTT VILLÁM A FOCISTÁBA: SZUCSÁNYI ANDRÁS TRAGÉDIÁJA
Újságmúzeum 2023.05.30. EDZÉSEN CSAPOTT VILLÁM A FOCISTÁBA: SZUCSÁNYI ANDRÁS TRAGÉDIÁJA Szó szerint egy derült égből jött villámcsapás ölte meg 1970. augusztus 21-én a Dunavarsányban edzőtáborozó MTK labdarúgócsapatának játékosát, a 29 éves Szucsányi Andrást.
Egy eldugott táblázat tökéletesen megmutatja, hogyan gazdagszik a NER-elit g7.hu 2023.05.30. Egy eldugott táblázat tökéletesen megmutatja, hogyan gazdagszik a NER-elit Két éve még a teljes, 53 milliárd forintos árbevétele az államtól jött a Magyar Építő Zrt-nek, 2023-ban azonban már saját tulajdonosainak is dolgozott a cég.
Egy amerikai iskolai körzet betiltotta a Bibliát, mert az vulgáris és erőszakos Noizz 2023.06.02. Egy amerikai iskolai körzet betiltotta a Bibliát, mert az vulgáris és erőszakos Néhány amerikai állam már visszavett sokszínűséget és befogadást hirdető könyvekből, Utah azonban úgy tűnik, hogy a keresztény szent könyv eltávolítása mellett is döntött.
Így lehet ló segítségével sérült gyermekeket gyógyítani, fejleszteni Egészségkalauz 2023.05.29. Így lehet ló segítségével sérült gyermekeket gyógyítani, fejleszteni Mit takar a lovasterápia kifejezés, hogyan és kiknek tud segíteni?
60 éves érettségi találkozó a „váci mezőben” vaci-naplo.hu 2023.06.01. 60 éves érettségi találkozó a „váci mezőben” Hatvan éves érettségi találkozót ünnepeltek a váci Táncsics középiskolában. Az 1963-as végzősök közül nyolcan tudtak összeülni a közelmúltban egykori iskolájukban. Az osztálytársak azóta is…
Meghan Markle és Harry herceg visszavonulnak, nincs több meglepetés Glamour 2023.06.02. Meghan Markle és Harry herceg visszavonulnak, nincs több meglepetés Nincs már több mondanivalójuk: 🤷‍♀️
Olaf Scholz elítéli a polgári célpontok elleni orosz támadásokat
168.hu 2023.05.30. Olaf Scholz elítéli a polgári célpontok elleni orosz támadásokat Németország továbbra is támogatja Ukrajnát, katonailag is.
Poór Péter nyugdíja a számláira sem elég – "Többet dolgozom, mint fiatalkoromban"
Contextus 2023.06.01. Poór Péter nyugdíja a számláira sem elég – "Többet dolgozom, mint fiatalkoromban" Poór Péter elárulta, hogy a fellépéseivel tudja magát eltartani, mivel a nyugdíjából még a számláit sem tudná kifizetni.
Megugrott a PestiSrácokat, a LifeTV-t és az Ozone TV-t működtető cég profitja, miután megszűnt a műsorgyártás a tévénél és elküldték Hajdú Pétert
Media1 2023.06.01. Megugrott a PestiSrácokat, a LifeTV-t és az Ozone TV-t működtető cég profitja, miután megszűnt a műsorgyártás a tévénél és elküldték Hajdú Pétert A Media Vivantis Zrt. bevétele csak kis mértékben nőtt 2021-ről 2022-re, de a költségeket sikerült drasztikusan leszorítaniuk.
Májusi hoaxkvíz: Teszteld magad, bedőlsz-e az álhíreknek! urbanlegends.hu 2023.05.31. Májusi hoaxkvíz: Teszteld magad, bedőlsz-e az álhíreknek! A kvízben valós hírek és fotók keverednek álhírekkel. Tippelhetsz is, de érdekesebb a teszt akkor, ha válaszadás előtt utánanézel az állításoknak.
Egyelőre biztosan nem lesz teljesen elektromos Pagani speedzone.hu 2023.05.31. Egyelőre biztosan nem lesz teljesen elektromos Pagani Bár a Pagani sosem zárkózott el a technológiai újdonságoktól, az elkövetkező 10 évben biztosan nem dobnak piacra teljesen elektromos szupersportkocsit. A márka vezetősége szerint egyelőre még nem tart ott az akkumulátor-technológia, hogy ez megvalósulhasson.
Babérkoszorús sisakot szerettek volna Orbánnak adni születésnapjára a tiltakozó diákok eduline.hu 2023.05.31. Babérkoszorús sisakot szerettek volna Orbánnak adni születésnapjára a tiltakozó diákok Továbbra is sátoroznak a köztársasági elnök hivatala előtt, hogy ha beterjesztik a pedagógusok új jogállásáról szóló törvényt, akkor azt ne írja alá.
A holokauszt és a lengyel ártatlanság mítosza - Neokohn neokohn.hu 2023.05.29. A holokauszt és a lengyel ártatlanság mítosza - Neokohn Kevés lengyel volt hajlandó segíteni a zsidóknak, és akik mégis, azok is elszenvedték a lengyelek fenyegetéseit és néha megtorlását, beleértve a gyilkosságot is.