2024. április 20., szombat
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
Óvjuk a szemünket telefonhasználat közben is – biztonsági tippek a HONOR-tól - E-volution digitalhungary.hu 2024.04.19. Óvjuk a szemünket telefonhasználat közben is – biztonsági tippek a HONOR-tól - E-volution A jó idővel jön a napsütés is, amitől gyakran nehezebb látni a kijelzőnket. Ilyenkor hajlamosak vagyunk felhúzni a fényerőt, ami azonban hosszútávon káros lehet szemünknek. A HONOR összeszedett pár általános tippet arról, hogy – az időjárástól függetlenül – miként óvjuk érzékszervünket, főleg úgy, hogy egyre többet használunk kijelzőket, képernyőket.
A globális szennyezőelit: ez az 57 vállalat aktívan pusztítja a bolygót prove.hu 2024.04.17. A globális szennyezőelit: ez az 57 vállalat aktívan pusztítja a bolygót Mindössze 57 vállalat felelős az elmúlt hét év emisszióinak 80 százalékáért, így kijelenthető, ők a legnagyobb globális szennyezők.
Férfiakkal verekedve készült az Európa-bajnokságra az angyalarcú lány Sportal 2024.04.15. Férfiakkal verekedve készült az Európa-bajnokságra az angyalarcú lány Ma, azaz hétfőn reggel elutazott a héten kezdődő belgrádi Európa-bajnokságra a magyar ökölvívó-válogatott. Soraiban azzal a Hámori Lucával, aki a sportág történetében az első magyar női olimpiai induló lesz majd. Az indulás előtt beszélgettünk a 66 kilós kategóriában versenyző 23 éves klasszissal.
Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak Cívishír 2024.04.19. Debrecen „egyik legszebb és legcsendesebb” városrészén aszfaltoztak Fontos útvonalon fejlesztették, hiszen ez az utca vezet az orvosi rendelőhöz.
Minden gyomproblémára van jó megoldásunk – kukoricában is magro.hu 2024.04.18. Minden gyomproblémára van jó megoldásunk – kukoricában is Az idei évtől megújul a Principal® termékcsalád: az új Principal® Forte már elérhető a kukoricatermelők számára.
Minden, amit az idei matekérettségiről tudnotok kell eduline.hu 2024.04.15. Minden, amit az idei matekérettségiről tudnotok kell Hogyan változtak a követelmények az új nat miatt? Milyen számológépet lehet használni az írásbelin? Kinek kell középszinten szóbeliznie is matekból? Összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót a középszintű matekérettségiről.
EMMA WATSON: "Csak azért nem fogok szexjelenetekben részt venni, hogy komolyan vegyenek" EMMA WATSON: "Csak azért nem fogok szexjelenetekben részt venni, hogy komolyan vegyenek"
filmezzunk.hu 2024.04.18.
EMMA WATSON: "Csak azért nem fogok szexjelenetekben részt venni, hogy komolyan vegyenek" A nagy sikerű Harry Potter sorozat (2001–2011) Hermione Grangereként ismert Emma Watson nem adja könnyen magát. Míg más ismert gyerekszínészek idővel igyekeztek túllépni gyermekien
Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő
mfor.hu 2024.04.16.
Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.
Öt szuper budapesti hely, ahol kirándulhattok, piknikezhettek és közös élményeket gyűjthettek
eduline.hu 2024.04.16. Öt szuper budapesti hely, ahol kirándulhattok, piknikezhettek és közös élményeket gyűjthettek Az elmúlt években ismét egyre többen csomagolnak össze és választják a szabadtéri pikniket kikapcsolódásként, hiszen sokszor ezekhez kötődnek a legfontosabb közös emlékek. Ha nektek is van kedvetek a szabadban enni egyet, ajánlunk néhány olyan helyet, ahol ezt megtehetitek.
Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás
kecsup.hu 2024.04.19. Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és a Petőfi Sándor utca közötti
„Az egész egy félreértés volt” – A TV2 sztárja megszólalt az állítólagos megcsalásról: nem tudnak felejteni
Blikk 2024.04.18. „Az egész egy félreértés volt” – A TV2 sztárja megszólalt az állítólagos megcsalásról: nem tudnak felejteni A Házasság első látásra párjánál úgy tűnt, szerelem volt elő látásra, ám a kapcsolatuk elmérgesedett.
Jennifer Lopez fehér ruhában bűvölt el mindenkit, csodás fazont viselt elle.hu 2024.04.16. Jennifer Lopez fehér ruhában bűvölt el mindenkit, csodás fazont viselt Jennifer Lopez ismét különleges ruhát viselt, amivel lenyűgözött mindenkit! 
3 dolog, ami a toxikusan pozitív emberekre jellemző cosmopolitan.hu 2024.04.15. 3 dolog, ami a toxikusan pozitív emberekre jellemző Meglepő, de nem csupán azok az emberek tudnak toxikusak lenni, akik állandóan rosszkedvűek.
Szívbemarkoló történet: 9 hónapnyi szenvedést követően nyerhette vissza szabadságát a légpuskával meglőtt fehér gólya! magyarallatvedelem.hu 2024.04.19. Szívbemarkoló történet: 9 hónapnyi szenvedést követően nyerhette vissza szabadságát a légpuskával meglőtt fehér gólya! Szívbemarkoló történet: 9 hónapnyi szenvedést követően nyerhette vissza szabadságát a légpuskával meglőtt fehér gólya!
Ez Meghan Markle legproblémásabb tulajdonsága, ami megakadályozhatja a királyi családdal való kibékülést elle.hu 2024.04.15. Ez Meghan Markle legproblémásabb tulajdonsága, ami megakadályozhatja a királyi családdal való kibékülést Meghan Markle a hétvégén egy lovaspóló mérkőzésen vett részt, ahol készült róla egy videó, ami a szakértők szerint fontosabb, mint az bárki gondolná. 
„Én, a rocker anyuka, bevallom, félek a sötétben” – Pásztor Anna őszintén – Farkasházi Réka interjúja
anyamagazin.hu 2024.04.18. „Én, a rocker anyuka, bevallom, félek a sötétben” – Pásztor Anna őszintén – Farkasházi Réka interjúja Kislányként űrhajós akart lenni, és még ma sem tett le róla. Pásztor Anna mesél a vallásos gyerekkoráról, a testvéréhez fűződő szoros kötelékről és a félelmeiről. Őszintén Farkasházi Rékának.
Azokon a napokon, amikor úgy érzed, soha nem lépsz előre, csak emlékezz, milyen messzire jutottál - Goodstuff
goodstuff.hu 2024.04.17. Azokon a napokon, amikor úgy érzed, soha nem lépsz előre, csak emlékezz, milyen messzire jutottál - Goodstuff Azokon a napokon, amikor úgy érzed, hogy soha nem fogod átvészelni ezt az évszakot, ezt az időszakot, ezt az átmenetet – kérlek, emlékezz az összes hegyre, amelyet korábban megmásztál. Kérlek, emlékezz azokra az éjszakákra, amelyeket abban a meggyőződésben töltöttél, hogy a szorongás nem fog elmúlni, és soha nem lépsz tovább arról a helyről, ahol abban
Pofa be, számla kitölt - mantra vállalkozónőknek
noivalto.hu 2024.04.17. Pofa be, számla kitölt - mantra vállalkozónőknek Egyetlen dolog működik igazán: koncentrálj a célodra, ebből kifolyólag tedd a munkád, lépj át a döccenőkön és aztán (dobpergés…) töltsd ki a számlát és zsebeld be a zsét, aztán költsd el/fektesd be olyan dologba, ami fontos neked!
Hiszek benne, hogy okkal vagy az életemben - Goodstuff goodstuff.hu 2024.04.19. Hiszek benne, hogy okkal vagy az életemben - Goodstuff Van oka annak, hogy jöttél, és egymásra találtunk. Ismered azt az érzést, amikor valakivel találkozol és egy pillanat alatt létrejön egy vonzódás, egy kapcsolódás? Azt az érzést, amikor mindketten úgy érzitek, igen, mintha mi már találkoztunk volna… És azt is ismered, amikor, minden különösebb ok nélkül valakitől kiráz a hideg? Bárhogy is próbálod kedvelni,
Kamuzott a Hendrick Motorsports, mégsem döntöttek rekordot Texasban usaracing.hu 2024.04.17. Kamuzott a Hendrick Motorsports, mégsem döntöttek rekordot Texasban Napi hírek és érdekességek a NASCAR és az IndyCar világából. Minden az amerikai autósportról magyar nyelven.
16 csodás útravaló, amit nagyszüleimtől tanultam  - az egész életemre hatással vannak nagyszuloklapja.hu 2024.04.18. 16 csodás útravaló, amit nagyszüleimtől tanultam - az egész életemre hatással vannak Gyermekkorom legszebb emlékei a nagyszülői házhoz kötődnek. Minden, amit náluk átéltem, azok a szavak, érzések és élmények, melyekben nekik köszönhetően minden nap részem lehetett, személyiségem részévé váltak. Nagyszüleim nem elsősorban szavaikkal, sokkal inkább tetteikkel, életük példájával adtak át olyan meghatározó értékeket, melyekért hálás vagyok!
Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina vaci-naplo.hu 2024.04.18. Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina Dr. Csereklye Krisztina bejelentette: ő lesz a Vác Városért Választási Egyesület polgármester-jelöltje. Mint mondta: elsődleges céljuk az, hogy a jelenlegi vezetést leváltsák és szakértő embereket…
Ha van 15 milliárd forintja, máris megveheti Matolcsy Ádámék New York-i luxuslakását! szeretlekmagyarorszag.hu 2024.04.16. Ha van 15 milliárd forintja, máris megveheti Matolcsy Ádámék New York-i luxuslakását! Eladósorba került az ingatlan. A New York-i Crown Building felhőkarcoló 18. emeletén található 350 négyzetméteres lakás irányára 40 millió dollár.