2022. augusztus 19., péntek
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
Tűz a Bükk-fennsíkon. Megkérdeztük. Komolyan vették. 42-43 perc alatt voltak ott a tűzoltók. És ez így OK. eszakhirnok.com 2022.08.15. Tűz a Bükk-fennsíkon. Megkérdeztük. Komolyan vették. 42-43 perc alatt voltak ott a tűzoltók. És ez így OK. Megkérdeztük a katasztrófavédelmet. Itt a válasz. Pusztai László részére Elektronikus úton továbbítandó Tisztelt Uram! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz 2022. július 12-én érkezett közérdekű adatigénylésével kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást nyújtom Önnek: A 2022. július 1-jén Miskolc külterület, Jávorkút környéki tűzesetről az első jelzés 14:45 perckor érkezett a hívásfogadó központba, a katasztrófavédelem műveletirányító központja részére 14:47-kor ...
Tóth Gabi az ő és kislánya halálát kívánó telefonhívásokat kap Contextus 2022.08.16. Tóth Gabi az ő és kislánya halálát kívánó telefonhívásokat kap Tóth Gabi elárulta, már nem csak a közösségi médiában kapja a gyűlölködő kommenteket, fenyegető hívásokat kap az oldalain feltüntetett számon.
Gaz és szemét gyulladt ki Faddon tolnamegyeihirek.hu 2022.08.18. Gaz és szemét gyulladt ki Faddon A tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését.
KRITIKÁVAL ILLETTÉK A LAPOK FERENC JÓZSEFET, MERT KEVESET IDŐZÖTT BUDÁN Újságmúzeum 2022.08.18. KRITIKÁVAL ILLETTÉK A LAPOK FERENC JÓZSEFET, MERT KEVESET IDŐZÖTT BUDÁN Sisivel ellentétben Ferenc József osztrák császár és magyar király ritkán időzött a Budavári Palotában, amiért, ha finoman is, meg is szólták olykor-olykor az újságok.
Olcsóbbá vált több olasz város elérése - kiválthatja a drága repülőjegyet Olcsóbbá vált több olasz város elérése - kiválthatja a drága repülőjegyet
hetedhetorszag.hu 2022.08.17.
Új közvetlen nagysebességű vasúti járat köti össze a római repülőteret Firenzével és Nápollyal. - Hetedhétország
Palkovics László: csúcsokat dönt az ipar és a foglalkoztatás
mfor.hu 2022.08.17. Palkovics László: csúcsokat dönt az ipar és a foglalkoztatás A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatsorai kimagasló értékeket rögzítettek az ipari teljesítményben, a foglalkoztatottak számában és az átlagkereset növekedésében is.
Ingyen van, így készítsünk bodzabogyó lekvárt, szörpöt és bort készítése házilag - Megéheztél? - Élet + Mód
Édenkert.hu 2022.08.16. Ingyen van, így készítsünk bodzabogyó lekvárt, szörpöt és bort készítése házilag - Megéheztél? - Élet + Mód Az erdők-mezők szélén ingyen növő bodzából nagyon finom lekvár, szörp és bor készül.
Öt luxus sportautó, amitől elakad a lélegzeted
drivemebaby.hu - sidebar 2022.08.16. Öt luxus sportautó, amitől elakad a lélegzeted Összegyűjtöttünk azokat a luxus szuper sportkocsikat, amik minden vezetni imádó nő szívét megdobogtatják. Következzen a Top 5 luxus sportautó nőknek!
Kanász-Nagy Máté Miskolcon: „Minden eszközt megragadunk az erdők megvédése érdekében!” borsod24.hu 2022.08.15. Kanász-Nagy Máté Miskolcon: „Minden eszközt megragadunk az erdők megvédése érdekében!” Az LMP – Magyarország Zöld Pártja társelnöke a Miskolcon tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy Magyarország zöld pártja minden jogi és civil lehetőséget megragad, hogy küzdjön a kormány szégyenteljes intézkedése ellen, amely veszélyezteti a hazai természeti kincseket,
Tudta? Carlo Pedersoli a kedvenc sörmárkája miatt vette fel a Bud Spencer nevet filmezzunk.hu 2022.08.16. Tudta? Carlo Pedersoli a kedvenc sörmárkája miatt vette fel a Bud Spencer nevet Tudta? Carlo Pedersoli a kedvenc sörmárkája miatt vette fel a Bud Spencer nevet 1929. október 31-én született Bud Spencer olasz színész, Terence Hill elválaszthatatlan partnere. Kettősüket gyakran emlegették az olasz spagetti-western Stan és Panjaként. Carlo Pedersoli
A doktornő, aki két földrészhez is kötődik: Venezuelában nőtt fel, s ott magyar családot alapított
kepmas.hu 2022.08.15. A doktornő, aki két földrészhez is kötődik: Venezuelában nőtt fel, s ott magyar családot alapított Négyéves kora óta él Venezuela fővárosában, ahol gyermekorvosként találta meg a helyét. Caracas egy jelentős magyar közösségnek is az otthona.
AKINEK A SZÍNHÁZ VOLT A TÁRSA ÉS A SZERELME: LEVÉL MÁRKUS LÁSZLÓNAK
Újságmúzeum 2022.08.17. AKINEK A SZÍNHÁZ VOLT A TÁRSA ÉS A SZERELME: LEVÉL MÁRKUS LÁSZLÓNAK Ötvennyolc esztendő elég lehet-e egy életműhöz? Bárcsak mesélhetne most erről, művész úr. Egy hatalmas gesztenyetorta társaságában, amelyen talán együtt fogyasztanánk el.
A magyarországi elektromos hálózat nem készült fel a napelemes rendszerek terjedésére
Qubit 2022.08.18. A magyarországi elektromos hálózat nem készült fel a napelemes rendszerek terjedésére Nem kell tartani attól, hogy az ország elektromos hálózata egyszer csak leáll, de a felhasználók feszültségingadozást, a szolgáltatók pedig stabilitási problémákat tapasztalhatnak ott, ahol a háztartási és ipari napelemrendszerek termelése túllépi a hálózaton megengedett feszültséget.
Ezen a videón tényleg ukrán gazdák aratnak a lángoló búzamezőn? urbanlegends.hu 2022.08.18. Ezen a videón tényleg ukrán gazdák aratnak a lángoló búzamezőn? A felvétel valójában nem Ukrajnában, hanem az amerikai Michiganben készült.
Kegyetlen autósüldözés Siófokon, cikázva menekült a tettes a rendőrök elől, nagy csattanás lett a száguldozás vége balatonkornyeke.hu 2022.08.15. Kegyetlen autósüldözés Siófokon, cikázva menekült a tettes a rendőrök elől, nagy csattanás lett a száguldozás vége A rendőrségi adatok alapján augusztus 8-án éjfél körül egy akkor még ismeretlen tettes betört egy siófoki tetoválószalonba, ahonnan tetoválógépeket és egyéb felszereléseket tulajdonított el több mint…
“Megláttam egy baseballsapka maradványait, sejtettem, hogy valaki lehetett az aknában” - zöldhulladékot akart égetni egy férfi, berobbant a benzingőz, az aknafe... Kékvillogó 2022.08.16. “Megláttam egy baseballsapka maradványait, sejtettem, hogy valaki lehetett az aknában” - zöldhulladékot akart égetni egy férfi, berobbant a benzingőz, az aknafe... Egy 55 éves férfi halt meg a Pest megyei Solymáron csütörtök délután, miután a háza udvarán lévő aknában égetni akart. Az akna teteje a robbanás miatt fejen találta a férfit…
Több tonna homok temetett maga alá egy kamionsofőrt Borsodban egriugyek.hu 2022.08.18. Több tonna homok temetett maga alá egy kamionsofőrt Borsodban Mire megtalálták, már nem lélegzett. A munkatársai kezdték el újraéleszteni.
„Csak Hamilton volt olyan, mint Leclerc” Formula.hu 2022.08.14. „Csak Hamilton volt olyan, mint Leclerc” A monacói versenyző korábbi csapatfőnöke, Frederic Vasseur szerint van a ferrarisnak egy olyan tulajdonsága, amelyben csak a hétszeres F1-es világbajnok brit hasonlít hozzá.