2021. október 20., szerda
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
Alonso: A Ferrari velem nem állt készen a vb-címre Formula.hu 2021.10.19. Alonso: A Ferrari velem nem állt készen a vb-címre Sem az ő, sem Sebastian Vettel idejében nem volt olyan a maranellóiak gondolkodásmódja, amilyen most, és ez vezethetett mindkettejük sikertelenségéhez. De új idők jöttek.
Megmérték, mennyit foglalkozott az MTI a vadászati világkiállítással « Media1 Media1 2021.10.15. Megmérték, mennyit foglalkozott az MTI a vadászati világkiállítással « Media1 A mutató különösen annak fényében érdekes, hogy eközben az MTI hányszor foglalkozott az előválasztással.
Sokoldalú ébresztőóra a BlitzWolftól | RendeljKínait Rendeljkínait.hu 2021.10.15. Sokoldalú ébresztőóra a BlitzWolftól | RendeljKínait Magyarország legnagyobb kínai kütyüs tesztoldala: terméktesztek, hírek, kuponok, vásárlói vélemények, tudnivalók és sok más.
A magyar Aldiban 518 forint az, ami a britben 166 borsod24.hu 2021.10.19. A magyar Aldiban 518 forint az, ami a britben 166 A Lidl után az Aldival is elkészítette azt az összehasonlító elemzést a G7, melynek célja, hogy a magyar fogyasztók képet kapjanak a külföldi árakról (és az esetleges különbségekről), illetve a magyar áruházakban egy konkrét nagy
Melegbárokban ismerkedett lányokkal Daniel Craig elle.hu 2021.10.15. Melegbárokban ismerkedett lányokkal Daniel Craig A mai napig szereti és látogatja a melegbárokat, mert ezekben nyugi van, és nem bunkók a férfiak.
Nem bír betelni vele: Tom Holland csodaszép képet posztolt Zendayáról Starity.hu 2021.10.19. Nem bír betelni vele: Tom Holland csodaszép képet posztolt Zendayáról Tom Holland gyönyörű képet rakott ki szerelméről, aki Dűne című filmjét promótálja.
Letartóztatták az újszülött gyerekét egy fonyódi buszegállóban hagyó nőt Letartóztatták az újszülött gyerekét egy fonyódi buszegállóban hagyó nőt
Kékvillogó 2021.10.15.
A bíróság úgy érvelt: "csak a szerencsén múlt, hogy a kisgyereket megtalálták és élete megmenthető volt. A bíróság a vádlott letartóztatását a szökés, illetve elrejtőzés veszélyére hivatkozva rendelte…
A szüleim arra tanítottak, hogy a szerelem bűn… A szüleim arra tanítottak, hogy a szerelem bűn…
Igazinő 2021.10.15.
Mocskosnak éreztem magam, amikor beléd szerettem!
Mit tegyek, ha magam alatt vagyok?
777blog.hu 2021.10.18. Mit tegyek, ha magam alatt vagyok? Napokig rosszul voltam lelkileg, és nem értettem a levertségem okát. A problémáim tengerébe borultam, mindent egyre sötétebben láttam, és szomorúan konstatáltam, hogy senki nem veszi észre; szenvedek. Vannak jó és rossz napjaink, és van olyan is, hogy hosszabb időn keresztül egy nehezebb periódust élünk. Ilyenkor nem feltétlen a sokasodó és súlyosbodó problémáink állnak a háttérben; a nehézség okozója gyakran a nem megfelelő hozzáállásunk. Sokszor előfordult velem, hogy a borús, soha véget nem érőnek tűnő szenvedős napok közepette egyszer csak valami felrázott: hékás! A homályos helyzet hirtelen kitisztult, és már tudtam, mi volt szomorúságom legfőbb oka: egészen ezidáig a saját életemmel voltam elfoglalva, és észre sem vettem azt, hogy nem csak én, a problémáim és a kéretlenül rám telepedő magány hármasa létezik a világon. Villámcsapásként ért a felismerés, hogy az elmúlt napokban nem láttam az engem körülvevő embereket és a környezetet, mert -metaforikusan vagy akár szó szerint értelmezve is- lehajtott fejjel sétáltam. Ilyenkor rájövök, hogy keseredettségemben a saját sebeimet nyalogattam, és nem vettem észre azt, hogy mások ugyanúgy terheket hordoznak, mint én. Fájdalmaink közepette az önsajnálatot választani könnyű és vonzó út; elsőre ez a legkézenfekvőbb megoldás, mert nem szükséges magunkat megerőltetni. De ha azt akarjuk, hogy javuljon a helyzetünk, hogy a […]
Új lakója van az állatkertnek
ittlakunk.hu 2021.10.16. Új lakója van az állatkertnek Újabb kis jövevénnyel gyarapodott a fővárosi állatkert: a Romy nevű zebrakanca ugyanis október 11-én egy életerős csikót hozott a világra. A jövevény kisfiú, szakszerűbben mondva csődörcsikó, méncsikó. Az első napokat a közönség elől elzárt istálló nyugalmában töltötte, de szombatra már eljött az ideje annak is, hogy néhány órára a kifutóra is kiengedjék őt – írja az állatkert.
Mészáros Lőrinc exfelesége megtalálta a szerelmet?
ezalenyeg.hu 2021.10.19. Mészáros Lőrinc exfelesége megtalálta a szerelmet? Aki aggódott volna, hogy az év esküvője, (amit mi fizettünk) összetörte volna az egykori Mészáros Lölőné szívét, azokat megnyugtatjuk. ExM
A műkereskedelem új korszaka: saját online piactéren értékesíti NFT alkotásait a magyar művész | Igényesférfi.hu igenyesferfi.hu 2021.10.15. A műkereskedelem új korszaka: saját online piactéren értékesíti NFT alkotásait a magyar művész | Igényesférfi.hu Kiss Miklós az első magyar művész volt, aki 2019-ben a dél-koreai Gwangju Design Biennale főpavilonjában mutatta be a betű-arcvonásokkal ellátott emogramokat, most pedig egy újabb területen válhatott elsővé: az emogram NFT-ket saját piacterén értékesíti. Erről kérdeztük az alkotót.
Ne metsszük meg ősszel a fügét, a datolyaszilvát és kivit! - Egzotikus gyümölcsök - Gyümölcs Édenkert.hu 2021.10.15. Ne metsszük meg ősszel a fügét, a datolyaszilvát és kivit! - Egzotikus gyümölcsök - Gyümölcs Úgy érzed nyár végére túl nagyra nőtt a fügebokor, vagy alakítanál egy kicsit a kivi vagy a datolyaszilva alakján. Megkérdeztünk egy egzotikus kertészt...
Előválasztás: vidéken Dobrev, Budapesten Márki-Zay erősebb, egyelőre kétharmados a fölény ittlakunk.hu 2021.10.17. Előválasztás: vidéken Dobrev, Budapesten Márki-Zay erősebb, egyelőre kétharmados a fölény Az ellenzéki előválasztás második fordulója szombaton, október 16-án zárult. A szavazatokat vasárnap, 17-én összesítik.
Norris: Én egy negatív srác vagyok Formula.hu 2021.10.18. Norris: Én egy negatív srác vagyok A fiatal brit ezúttal nem ostorozni akarja magát, hanem épp abba a technikába avat be, amivel igyekszik lépésről lépésre felépíteni a sikerét. Önkritikáját pedig mások is megerősítik.
Egy miskolci üvegvisszaváltó automatából kilopták, majd újra bedobták az üvegeket | videó borsod24.hu 2021.10.15. Egy miskolci üvegvisszaváltó automatából kilopták, majd újra bedobták az üvegeket | videó A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást három helyi férfival szemben. A megalapozott gyanú szerint 2021. szeptember 3-án 19 óra körül Miskolcon, a Szentpéteri kapuban lévő egyik áruház üvegvisszaváltó-automatájába a három
Állandóan ezt kell magyarázni a Gyurcsány-féle erőcsoportnak
HírTV 2021.10.15. Állandóan ezt kell magyarázni a Gyurcsány-féle erőcsoportnak A rezsiharc eredményeit meg kell védeni - hívta fel rá a figyelmet Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
A Bika férjhez megy, az Ikreket előléptetik, a gyermektelen Bak szakítást fontolgat
Blikkrúzs 2021.10.18. A Bika férjhez megy, az Ikreket előléptetik, a gyermektelen Bak szakítást fontolgat És számodra mit hoz a jövő hét szívügyekben és karrierben?
Az egyik legkülönlegesebb természeti jelenség Malajzia erdeiben - Érdekes Világ
ÉrdekesVilág.com 2021.10.15. Az egyik legkülönlegesebb természeti jelenség Malajzia erdeiben - Érdekes Világ A 65-75 méteres magasságokat elérő borneói kámfor, más néven maláj kámfor vagy szumátrai kámfor koro
Éjjel megmozgatott 73 milliárdot a kormány Piac&Profit 2021.10.15. Éjjel megmozgatott 73 milliárdot a kormány Újabb nagyobb összegű átcsoportosításról jelent meg kormányhatározat a Magyar Közlönyben.
Havat szereztek szeptemberben a haldokló kutyájuknak, hogy még egyszer utoljára játszhasson benne nlc.hu 2021.10.17. Havat szereztek szeptemberben a haldokló kutyájuknak, hogy még egyszer utoljára játszhasson benne Megható módon búcsúzott a család a halálos beteg kutyájuktól: havat szereztek neki, mert imádott benne játszani.
AKÁR MEXIKÓ CSÁSZÁRNÉJA IS LEHETETT VOLNA A MAGYAR MIKOS GIZELLA Újságmúzeum 2021.10.16. AKÁR MEXIKÓ CSÁSZÁRNÉJA IS LEHETETT VOLNA A MAGYAR MIKOS GIZELLA Nem sok hiányzott hozzá, hogy magyar császárnéja legyen Mexikónak, ugyanis egy szép magyar bárónő volt a trónörökös, Salvador de Iturbide felesége. A történelem vihara azonban mindent átírt, így elfelejtettük Mikos Gizellát és az ő történetét is.
Dobrev Klára el nem tudja képzelni, hogy felbomoljon az összefogás ellenszel.hu 2021.10.16. Dobrev Klára el nem tudja képzelni, hogy felbomoljon az összefogás Pénteken délután utcafórumot tartott Szegeden Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje, amin az ellenzéki összefogás megóvása mellett érvelt. Dobrev Klára elmondta, hogy Orbán Viktort jövőre le --> tovább
40 ÉV UTÁN TÉR VISSZA AZ ABBA: DE MI VOLT A HIHETETLEN SVÉD VILÁGSIKER TITKA? Újságmúzeum 2021.10.17. 40 ÉV UTÁN TÉR VISSZA AZ ABBA: DE MI VOLT A HIHETETLEN SVÉD VILÁGSIKER TITKA? Ha Beethoven, Bach, Mozart, Wagner és Vivaldi muzsikája még most, a XXI. században is hat, s a mindennapok része, akkor megkockáztatom, az ABBA zenéje 100 esztendő múltán is táncra perdíti, vagy jókedvre deríti majd a hallgatókat.