2024. július 27., szombat
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
"5,5 millió forintban kerül az a génterápia ami kigyógyíthatja Ádit a csontdaganatából, de nincs rá pénzünk!" noivalto.hu 2024.07.26. "5,5 millió forintban kerül az a génterápia ami kigyógyíthatja Ádit a csontdaganatából, de nincs rá pénzünk!" Kórházról kórházra küldték a 12 éves Ádit és szüleit mire kiderült, hogy a nádudvari kézilabdás fiúnak csontdaganata van, amin csak egy külföldről behozott génterápia segíthet. Ádi szülei 4 gyermeket nevelenek és már minden pénzük ráment az előzetes vizsgálatokra.
Magyar Péter: Nincs sok kedvem találkozni Karácsony Gergellyel ellenszel.hu 2024.07.23. Magyar Péter: Nincs sok kedvem találkozni Karácsony Gergellyel Magyar Péter úgy nyilatkozott: nincs sok kedve találkozni Karácsony Gergellyel. Elővetíti, hogy a Tisza Budapesten sem szövetséges.
Rájössz, melyik legendás színész unokája ez a jóképű fiatalember? Fél Magyarország a nagypapa filmjein kacagott Toppont.hu 2024.07.23. Rájössz, melyik legendás színész unokája ez a jóképű fiatalember? Fél Magyarország a nagypapa filmjein kacagott A médiában egyre többen találgatják, ki lehet az a jóképű fiatalember, aki mostanában egyre gyakrabban tűnik fel a reflektorfényben.
Vége a titkolózásnak, Battai Sugárékhoz végre bemehettek az újságírók Cívishír 2024.07.23. Vége a titkolózásnak, Battai Sugárékhoz végre bemehettek az újságírók A debreceni hölgy a második olimpiájára készül.
1,4 millió litert szállító hajó süllyedt el a Fülöp-szigeteknél. Hatalmas környezeti katasztrófa lehet kinézőben! - #talaljfogast halazin.hu 2024.07.26. 1,4 millió litert szállító hajó süllyedt el a Fülöp-szigeteknél. Hatalmas környezeti katasztrófa lehet kinézőben! - #talaljfogast 1,4 millió litert szállító hajó süllyedt el a Fülöp-szigeteknél. Hatalmas környezeti katasztrófa lehet kinézőben!
Tarol a TikTokon egy cuki társkereső trend, valószínűleg nem is tudtad, de te is szereted | szmo.hu Tarol a TikTokon egy cuki társkereső trend, valószínűleg nem is tudtad, de te is szereted | szmo.hu
sassy.hu 2024.07.23.
A pszichológus elmagyarázza, hogy a „kavicsozásnak” milyen óriási hatása lehet a kapcsolatodra.
Eduline-felmérés: a felvételizők mintegy 30 százaléka azt állítja, hogy elszámolták a pontjait Eduline-felmérés: a felvételizők mintegy 30 százaléka azt állítja, hogy elszámolták a pontjait
eduline.hu 2024.07.24.
Néhány óra múlva kiderülnek a ponthatárok, de még mindig vannak olyan felvételizők, akik szerint nem stimmelnek a pontjaik.
Kiderült, hol van Milák Kristóf
magyarhirlap.hu 2024.07.26. Kiderült, hol van Milák Kristóf A magyar világcsúcstartó kedden rajtol az ol
A kalandparkban megrúgott kisfiú volt a Hungaroring sztárja: Roli élőben nézhette a Magyar Nagydíjat - Fotók
szuloklapja.hu 2024.07.23. A kalandparkban megrúgott kisfiú volt a Hungaroring sztárja: Roli élőben nézhette a Magyar Nagydíjat - Fotók Rolit a Hungaroring vezetése hívta meg a futamra. A kisfiút vasárnap hatalmas szeretettel fogadták a Magyar Nagydíjon, ahol egy régi álma válhatott valóra.
Kilenc fiókát neveltek fel sikeresen a hortobágyi barna kányák!
magyarallatvedelem.hu 2024.07.24. Kilenc fiókát neveltek fel sikeresen a hortobágyi barna kányák! Kilenc fiókát neveltek fel sikeresen a hortobágyi barna kányák! Mind a 6 pár költése sikeres volt szerencsére!
Csalánlé készítése egyszerűen házilag - csodát tesz a növényekkel, így állj neki! - Növényvédelem - Növénydoktor Édenkert.hu 2024.07.26. Csalánlé készítése egyszerűen házilag - csodát tesz a növényekkel, így állj neki! - Növényvédelem - Növénydoktor Csalán permetlevet, tápoldatot házilag is lehet készíteni. Mutatjuk, hogyan! Szinte csodákra képes!
Finn dingivel a Kékszalagon porthole.hu 2024.07.22. Finn dingivel a Kékszalagon Ruják István olimpikon finnes 2024-ben Finn dingivel végigvitorlázott a Kékszalag útvonalán. Ha valaki ismeri közelebbről ezt az egyszemélyes versenyjollét, netán ült is benne, és ha tudja, mikor volt Ruji az olimpián (elárulom, 1980-ban), akkor rögtön átérzi, hogy ez egyáltalán nem volt könnyű feladat.
"Életem szerelme" - Selena Gomez 32 éves lett, kedvesével közös fotót posztolt Starity.hu 2024.07.24. "Életem szerelme" - Selena Gomez 32 éves lett, kedvesével közös fotót posztolt Selena Gomez a szülinapját ünnepelte szerelme, Benny Blanco társaságában.
KSH: óriásit ugrott a reálkereset mfor.hu 2024.07.24. KSH: óriásit ugrott a reálkereset A Központi Statisztikai Hivatal szerint bruttó átlagkereset 652 ezer forint volt 2024. májusban, ami 14,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.
Begyújtotta a rakétákat Giorgia Meloni privatbankar.hu 2024.07.22. Begyújtotta a rakétákat Giorgia Meloni Az európai és nemzetközi kihívásokról egyeztetett Giorgia Meloni az Európai Tanács következő elnökével.
Egy katonának nemcsak testi, hanem lelki edzettség is kell – egy tábori lelkész mindennapjai
777blog.hu 2024.07.25. Egy katonának nemcsak testi, hanem lelki edzettség is kell – egy tábori lelkész mindennapjai A tábori lelkészség fontossága és szerepe nemcsak lelki, hanem fizikai támogatásban is megmutatkozik a katonák szolgálatában. Erről Mészáros László református lelkipásztor, protestáns tábori püspök beszélt a Világ/nézet legújabb című műsorban. Mennyiben katona és mennyiben lelkipásztor a tábori lelkész? Milyen kérdéssel fordulnak a katonák a lelkészhez? Ezekről más izgalmas kérdésekről volt szó Molnár Ambrus műsorában. „Sokszor sírós ez a szolgálat, amikor olyan problémával állok szemben, amiről telefonon nem beszélhetek senkivel, nem mondhatom el, de tudom, hogy ezt Isten megengedte, és akkor biztos van egy megoldása is” – fogalmazott Mészáros László lelkipásztor, aki tábori püspökként szolgál a katonák között. „A tábori lelkészi szolgálat olyan átfogó támogatási rendszer, amely segít a katonáknak megküzdeni a mindennapi kihívásokkal” – mondta a lelkipásztor. Hozzáfűzte: feladataik közé tartozik segíteni abban, hogy a katona lelkileg is fitt legyen, ami ugyanolyan hangsúlyos, mint a testi edzettség. Egy olyan pluszt jelent, amely biztos erőforrásává válhat a katonának. „Magyarországon 1953-tól egészen 1994-ig nem volt tábori lelkészi szolgálat, de ebben az időszakban is ott volt a katonákban ez a fajta lelki igény, csak ideológiai alapon elnyomták” – fejtette ki. Amikor újra lehetett ilyen szolgálat, akkor a katolikus, református, evangélikus és zsidó felekezet is megalakította a maga lelkészi szolgálatát a katonák felé. Mészáros […]
Vásárhelyi Mária: A Tisza Párt válságba vitte Budapestet
ellenszel.hu 2024.07.25. Vásárhelyi Mária: A Tisza Párt válságba vitte Budapestet Vásárhelyi Mária: A Tisza Párt válságba vitte Budapestet. A neves szociológus hosszú bejegyzést szentelt a fővárosban kialakult helyzetnek: „Pillanatokon belül a valóság mérlegén mérettetik meg --> tovább
Visszér vagy mélyvénás trombózis miatt dagad be a lábam?
Egészségkalauz 2024.07.24. Visszér vagy mélyvénás trombózis miatt dagad be a lábam? A lábfájásnál miből lehet tudni, hogy visszérprobléma, vagy inkább mélyvénás trombózis okozhatja?
Gyomros a magyar gazdaságnak: fél hónapra teljesen leállhat Budapesten a konténerszállítás g7.hu 2024.07.25. Gyomros a magyar gazdaságnak: fél hónapra teljesen leállhat Budapesten a konténerszállítás Olyan rosszul ütemezték a pályafelújítást, hogy a nemzetközi áruforgalom tizedét lebonyolító terminálok egyikére sem lehet majd eljutni.
Kvíz: hány ország fővárosát találod el? Noizz 2024.07.25. Kvíz: hány ország fővárosát találod el? Egy két lábon járó térkép vagy? Bizonyítsd be földrajz kvízünkkel! Hány fővárost találsz el?
Teszten az új Suzuki Swift: vagányabb lett, mint hinnéd drivemebaby.hu - sidebar 2024.07.26. Teszten az új Suzuki Swift: vagányabb lett, mint hinnéd Május közepén kezdődött az új Suzuki Swift hivatalos értékesítése. Akkor ki is próbáltuk egy rövid menetpróba erejéig. Most pedig egy teljes héten át tesztelgettük mit tud a Suzuki legkisebb modelljét, aminek a karaktere mit sem változott.   
Csak hardcore NASCARrajongóknak: Aukcióra bocsátják Richard Petty haját! usaracing.hu 2024.07.23. Csak hardcore NASCARrajongóknak: Aukcióra bocsátják Richard Petty haját! Napi hírek és érdekességek a NASCAR és az IndyCar világából. Minden az amerikai autósportról magyar nyelven.