2024. május 25., szombat
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
Isten áldani akar! Téged is | Kárpátinfo.net karpatinfo.net 2024.05.19. Isten áldani akar! Téged is | Kárpátinfo.net „A te parancsolatodra levetem a hálót. És ezt megtévén, halaknak nagy sokaságát keríték be: szakadozott az ő hálójuk. Intének azért társaiknak, akik a másik hajóban voltak, hogy jöjjenek és segítsenek nékik. És eljövén, megtölték mind a két hajót, annyira, hogy csaknem elsüllyedének.” (Lukács 5, 5–7)
Tényleg 248 millió forintot költöttek a "Nemzet Budijára"? urbanlegends.hu 2024.05.17. Tényleg 248 millió forintot költöttek a "Nemzet Budijára"? Félrevezető az a közösségi oldalakon terjedő poszt, amelyben azt állítják: egyetlen erdei vécére 268 millió forintos uniós pénzt költött Magyarország.
Komoly magyar focidiplomáciai siker haszon.hu 2024.05.22. Komoly magyar focidiplomáciai siker Budapesten a Puskás Arénában rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája 2026-os döntőjét az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának szerdai döntése értelmében.
Orvosi figyelmezetés: vigyázzon ezzel a fagyival is, ha tejfehérje intoleranciás! Egészségkalauz 2024.05.17. Orvosi figyelmezetés: vigyázzon ezzel a fagyival is, ha tejfehérje intoleranciás! Tejfehérje intolerancia esetén a laktózmentes fagylalt sem jó választás.
Gyurcsány Ferenc: "Papok, ügyvédek, titkok" ellenszel.hu 2024.05.16. Gyurcsány Ferenc: "Papok, ügyvédek, titkok" Gyurcsány Ferenc a Fidesz embertelen "gyermekvédelminek" hazudott javaslatát elemezte a közösségi oldalán. 
Visszalép a képviselőjelöltségtől Vancsura István és a Szövetség frakciójából is kilép Visszalép a képviselőjelöltségtől Vancsura István és a Szövetség frakciójából is kilép
kecsup.hu 2024.05.17.
Vancsura István, az ellenzéki Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselőjelöltje visszalép a 3. számú egyéni választókerület jelöltségétől – értesült
„Egy Michelin-csillagos séffel utaztam magángépen Franciaországba kenyérért!” – Dóra szupergazdagok háztartását és életét menedzseli Kanadában - Goodstuff „Egy Michelin-csillagos séffel utaztam magángépen Franciaországba kenyérért!” – Dóra szupergazdagok háztartását és életét menedzseli Kanadában - Goodstuff
goodstuff.hu 2024.05.22.
A korábban újságíróként és televíziós szerkesztőként dolgozó Dóra nagyjából hat éve költözött ki férjével és kislányával Kanadába egy jobb élet reményében. Azóta egyedülálló anyaként felépített egy új életet és egy új karriert, ami egy cseppet sem átlagos világot nyitott meg számára. Erzsébet királynő emberei képezték ki a munkára és a legnagyobb luxusban élő arisztrokratáknak és
Dunai hajóbaleset - Friss képek a katasztrófa helyszínéről, így történt a mentés, így néznek ki a roncsok
Kékvillogó 2024.05.20. Dunai hajóbaleset - Friss képek a katasztrófa helyszínéről, így történt a mentés, így néznek ki a roncsok 110 embert hallgat ki a rendőrség a szombat éjszaka történt hajóbaleset miatt. A hajó összeütközött egy motorcsónakkal, amelyen 8-an utaztak. Ketten meghaltak, öt embert eltűntként keresnek.
Itt a tökéletes alkalom, ha saját szigetet vennél Európa északi részén Hamu és Gyémánt 2024.05.24. Itt a tökéletes alkalom, ha saját szigetet vennél Európa északi részén Az Egyesült Királysághoz tartozó Shetland-szigetek jelentős területe eladóvá vált, beleértve egy 12 hektáros magánszigetet is, írja a Drive – ez utóbbi ráadásul egészen megfizethető.
Premierdátumot kapott Steven Spielberg új sci-fije igenyesferfi.hu 2024.05.25. Premierdátumot kapott Steven Spielberg új sci-fije Steven Spielberg a Universal Filmstúdióval forgatja következő filmjét, egy újabb sci-fit, amelynek bemutatását 2026 májusára tűzték ki.
„Szuverenitásával fizet Lengyelország a jogállamisági vita lezárásáért" magyarhirlap.hu 2024.05.16. „Szuverenitásával fizet Lengyelország a jogállamisági vita lezárásáért" Brüsszel bemondásra elfogadta az új lengyel kormány vállalásait, mutat rá a XXI. Század Intézet
Nem kap sírógörcsöt, ha a forintra néz mfor.hu 2024.05.23. Nem kap sírógörcsöt, ha a forintra néz Valamelyest erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
Egyre többen védelmezik a készpénzt, már csak az a kérdés, ki ellen
g7.hu 2024.05.22. Egyre többen védelmezik a készpénzt, már csak az a kérdés, ki ellen Magyarországra a Mi Hazánk hozta be, de sok más országban is téma a készpénzhez való jog védelme. Emögött kisebb részt a digitalizáció valós problémái, nagyobb részt a digitális jegybankpénzzel
Részt vett a Mi Hazánk évértékelőjén, orosz kenőpénzek elfogadásával gyanúsítják
eszakhirnok.com 2024.05.17. Részt vett a Mi Hazánk évértékelőjén, orosz kenőpénzek elfogadásával gyanúsítják Házkutatást tartottak az AfD képviselőjénél, akit orosz kenőpénzek elfogadásával gyanúsítottak A müncheni főügyészség házkutatást tartott az AfD-s Petr Bystron lakásán is és irodáiban. A szélsőjobboldali képviselővel szemben korábban felmerült, hogy csúszópénzeket fogadhatott el Oroszországból. Miután a Bundestag felfüggesztette a mentelmi jogát, vesztegetés és pénzmosás gyanújával razziáztak különböző hozzá köthető ingatlanokban, Berlinben, Mallorcák, Münchenben, Erdingben és ...
Készül Gus, a spárga betakarítása a feladata
magro.hu 2024.05.19. Készül Gus, a spárga betakarítása a feladata A spárga betakarítása a feladata a mesterséges intelligenciával és navigációs technológiákkal, robusztus robotikával felszerelt új eszköznek.
Benzin - rendkívüli változás, elértük a minimum árakat? Tőzsdefórum 2024.05.18. Benzin - rendkívüli változás, elértük a minimum árakat? Magyarország elérte, hogy az üzemanyagok fogyasztói ára a szomszédos országok átlagárának szintje alá csökkenjen.
Negyeddöntőben a magyarok a cselgáncs-vb-n Sportal 2024.05.24. Negyeddöntőben a magyarok a cselgáncs-vb-n A magyar válogatott 4–1-re legyőzte Mongóliát, ezzel bejutott a negyeddöntőbe pénteken az Abu-Dzabiban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokság vegyes csapatversenyében – írja az MTI.
Ha ezt a 7 szükségletedet kielégíted, boldog lesz az életed Glamour 2024.05.24. Ha ezt a 7 szükségletedet kielégíted, boldog lesz az életed Mindannyian arra vágyunk, hogy boldogan élhessük az életünket, de sokszor ezt könnyebb mondani, mint megtalálni a boldogság forrását. Pedig közelebb van, mint gondolnád!