2024. április 18., csütörtök
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
Devizapiac - Jó napon van túl a forint, de közeleg a 400-as euró? Tőzsdefórum 2024.04.17. Devizapiac - Jó napon van túl a forint, de közeleg a 400-as euró? Erősödött szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon a kora reggeli jegyzéséhez képest..
5 tipp, hogy kikapcsolódj és igazán élvezd a tavaszt - Goodstuff goodstuff.hu 2024.04.17. 5 tipp, hogy kikapcsolódj és igazán élvezd a tavaszt - Goodstuff Idén újévkor ígéretet tettem magamnak: a tavasz a fejlődésről és a megújulásról fog szólni, és a következő hónapokban azon fogok dolgozni, hogy a képernyő előtt töltött időmet visszafogjam. Íme 5 apró dolog, amit ki fogok próbálni a célom érdekében. 1. Mosolygok az emberekre Imádom azokat az emberi kapcsolatokat, melyek akkor jönnek létre, amikor az utcán
Országos hajnali melegrekord: 15,7 Celsius-fok Borsodihír 2024.04.10. Országos hajnali melegrekord: 15,7 Celsius-fok Nyárias hőmérsékletek áprilisban.
Elhozza-e a klímaváltozás a vörös pezsgő diadalmenetét? vince.hu 2024.04.15. Elhozza-e a klímaváltozás a vörös pezsgő diadalmenetét? Mi a közös a pinot noir és a pinot meunier szőlőfajtákban? Készül-e vörös pezsgő champagne-ban? Iszunk-e vörös pezsgőt itthon? Utánajártunk.
Mérföldkőhöz értek a fővárosi lakásárak, Szegeden a legnagyobb a drágulás - Gazdaság Mérföldkőhöz értek a fővárosi lakásárak, Szegeden a legnagyobb a drágulás - Gazdaság
digitalhungary.hu 2024.04.13.
A lakáspiaci élénkülésnek köszönhetően az ingatlanárak is magukra találtak márciusban, de kiugró drágulásról továbbra sem lehet beszélni. Az ingatlan.com lakásárindexe 2,7 százalékos áremelkedést mutat éves összevetésben, ami az egytizede annak a drágulási ütemnek, ami 2022 előtt jellemezte időnként a lakáspiacot. Az ország különböző régiókban viszont óriási különbségek láthatók.
Nekünk csak kérdezni kell, a Kecskeméti Médiacentrumnak pedig válaszolnak – az Izsáki úti fák burkolatkialakítása kapcsán is Nekünk csak kérdezni kell, a Kecskeméti Médiacentrumnak pedig válaszolnak – az Izsáki úti fák burkolatkialakítása kapcsán is
kecsup.hu 2024.04.15.
Nem először kerül a KecsUP abba a helyzetbe, hogy elkezd feldolgozni egy témát, kérdéseket tesz fel az önkormányzati hivatalok irányába, akik válaszra sem
Mit tegyek, ha csúfolják a gyerekemet?
csaladinet.hu 2024.04.12. Mit tegyek, ha csúfolják a gyerekemet? A gyerekek szinte bármin képesek gúnyolódni: ha valaki túl vékony, túl kövér, túl hosszú hajú, túl rövid hajú, túl magas, túl alacsony, másképp öltözik mint a többiek, szegényebb családban nevelkedik, stb, stb.  De mi áll tulajdonképpen a csúfolódás hátterében? Mit tegyünk, ha zaklatják - vagy ha éppen a mi gyerekünk a csúfolódó?
Napi horoszkóp, 2024. április 10.: A Bak szerelmi élete váratlan fordulatot vesz, a Halaknak ez lehet élete egyik legjobb napja
cosmopolitan.hu 2024.04.10. Napi horoszkóp, 2024. április 10.: A Bak szerelmi élete váratlan fordulatot vesz, a Halaknak ez lehet élete egyik legjobb napja Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád szerdán a melóban vagy a szerelemben? Csekkold nálunk a napi horoszkópodat! 
Meghamisította Bohár Dániel Márki-Zay Péterrel készült interjúját, de előkerült a teljes felvétel, ami bizonyítja a csalást Media1 2024.04.10. Meghamisította Bohár Dániel Márki-Zay Péterrel készült interjúját, de előkerült a teljes felvétel, ami bizonyítja a csalást Márki-Zay Péter is felvette a beszélgetést, amiből Bohár Dániel, a Megafon proagandistája összeollózta a meghamisított interjút.
A járdán parkoló Menczer már olyasmivel támadja Magyar Pétert, hogy női napszemüveget hord eszakhirnok.com 2024.04.09. A járdán parkoló Menczer már olyasmivel támadja Magyar Pétert, hogy női napszemüveget hord Menczer már olyasmivel támadja Magyar Pétert, hogy női napszemüveget hord
Itt a vége: Koppenhága nem kér több egzotikus bőrt és tollakat prove.hu 2024.04.12. Itt a vége: Koppenhága nem kér több egzotikus bőrt és tollakat Tilos lesz 2025-től egzotikus bőrből vagy tollakból készült ruhát felvonultatni a koppenhágai divathét kifutóján.
Nagy Márton készülhet: az „összerogyott, összeomlott, lent maradt” infláció májusban föltápászkodik hvg.hu 2024.04.17. Nagy Márton készülhet: az „összerogyott, összeomlott, lent maradt” infláció májusban föltápászkodik A jegybank előrejelzése szerint májusban 4 százalék fölé gyorsul az infláció, év végéig a 4-5 százalékos sávban marad. A Nagy Márton által propagált magasnyomású gazdaság feltételei nem adottak, de a nyilatkozatok alapján úgy tűnik, a miniszter nem is úgy érti. Oldódni látszik a konfliktus a jegybank és a kormány között – véli a jegybank vezető közgazdásza.
Ágymatrac lángolt Nyírmadán Szabolcsihír 2024.04.15. Ágymatrac lángolt Nyírmadán Lakatlan házban ütött ki tűt.
Új focicipőre van szükség, de mégis honnan lehet tudni, hogy melyik az ideális?
erdekesvilag.hu 2024.04.17. Új focicipőre van szükség, de mégis honnan lehet tudni, hogy melyik az ideális? Az elmúlt évtizedekben a focicipők hatalmas változáson mentek keresztül. Ezt mi sem mutatja jobban, mint ha megnézzük, hogy milyen anyagból készülnek. Ma már olyan tervezési szempontokat is figyelembe vesznek, mint a fenntarthatóság és a természetes alapanyagok használta. Ergonomikus kialakításokkal találkozhatunk, amelyek minden játékos számára megfelelnek. Mire figyeljünk a vásárlás során? Vagy egyáltalán miért nem felel [...]
Imádják a gyerekek a svédasztalos iskolai menzát, annyiszor repetáznak, ahányszor csak szeretnének | Kölöknet
KölökNET 2024.04.08. Imádják a gyerekek a svédasztalos iskolai menzát, annyiszor repetáznak, ahányszor csak szeretnének | Kölöknet Mióta a hagyományos menzát svédasztalos menza váltotta fel a sándorfalvi iskolában, azóta egyötödére esett vissza a kidobott ételek mennyisége. Országszerte negyven helyen működik a sándorfalvihoz hasonló menza.  
Családi tragédia! Gyermekei szeme láttára ölte meg férjét egy nő, a család pár hete Budapestről költözött Szabolcsba BudapestKörnyéke 2024.04.16. Családi tragédia! Gyermekei szeme láttára ölte meg férjét egy nő, a család pár hete Budapestről költözött Szabolcsba A család pár hete költözött vissza Demecserbe Budapestről. A férfi vállalkozó volt, az egyik szomszéd szerint jól mehetett neki, hiszen minden ruhája GUCCI volt. A helyszínelés idején is egy full…
A nyári szezonra bevezetik az 50 ezer forintos bankjegyet? A nemzeti bank elnöke elmondta a véleményét, nem mindenki örül Matolcsy György mondatainak balatonkornyeke.hu 2024.04.13. A nyári szezonra bevezetik az 50 ezer forintos bankjegyet? A nemzeti bank elnöke elmondta a véleményét, nem mindenki örül Matolcsy György mondatainak “Mikor hajlandók az elinflált ötforintosokat ki-, az ötvenezreseket pedig bevezetni? – tette fel az írásbeli választ igénylő kérdést Novák Előd, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője a jegybank…
A nő, aki 56 évesen kezdett milliárdos startupba igenyesno.hu 2024.04.11. A nő, aki 56 évesen kezdett milliárdos startupba Kemenes Edith története minden tekintetben rendhagyó. Hogy valaki 56 éves korában kezd egy teljesen új vállalkozásba és rá 14 év múlva egy milliárdos vállalkozást vezessen - erre mondhatja valaki, ez az igazi startup.
Hererák: csak így kerülheted el a nagyobb bajt
igenyesferfi.hu 2024.04.12. Hererák: csak így kerülheted el a nagyobb bajt A hererákot sokan csendes gyilkosnak nevezik, mivel a kór tüneteit különösen nehéz felismerni - erre sokszor csak akkor kerül sor, amikor már megjelentek az áttétek -, és mivel az elváltozás egy igen érzékeny területet érint, a betegek sokszor beszélni sem hajlandók róla. A hererákot sokan csendes gyilkosnak nevezik, mivel a kór tüneteit roppant nehéz felismerni - erre sokszor akkor kerül sor, amikor már áttétek is megjelentek -, és mivel az elváltozás különösen érzékeny területet érint, így a betegek sokszor beszélni sem hajlandók róla.
„A lányom nélkül tudok élni, de a feleségem nélkül nem!” - Örökbe adják babájukat, hogy nyugodtan dolgozhassanak
szuloklapja.hu 2024.04.09. „A lányom nélkül tudok élni, de a feleségem nélkül nem!” - Örökbe adják babájukat, hogy nyugodtan dolgozhassanak Ahogy a Reddit oldalról származó történet is mutatja, az az időráfordítás és odaaadás, melyet a gyermeknevelés igényel, egyesek számára túlságosan megerőltető lehet.
Kvíz: ezeket a történelmi évszámokat minden magyarnak tudnia kell Noizz 2024.04.17. Kvíz: ezeket a történelmi évszámokat minden magyarnak tudnia kell Jó hosszú és kacifántos a magyar történelem, így nem meglepő, hogy sokan csak bizonyos témakörökben vagy időszakokban rendelkeznek biztos tudással. Ezeket a fontos évszámokat azonban mindenki tanulta az iskolában, így illik emlékezni rájuk.
Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására | Kárpátinfo.net karpatinfo.net 2024.04.13. Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására | Kárpátinfo.net Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
Magyar Péter egy osztrák lapnak: Orbán demokratikus hős ellenszel.hu 2024.04.15. Magyar Péter egy osztrák lapnak: Orbán demokratikus hős Magyar Péter interjút adott a Die Presse nevű osztrák lapnak, amelyben Orbán Viktort demokratikus hősnek nevezte.