2024. július 27., szombat
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
Tetten értek egy bűnözőt és rengeteg feljelentést tettek a rendőrök a Forma-1-es pálya közelében Mogyoródnál Kékvillogó 2024.07.20. Tetten értek egy bűnözőt és rengeteg feljelentést tettek a rendőrök a Forma-1-es pálya közelében Mogyoródnál A gépjármű- és a gyalogosfogalom egyaránt erős Mogyoródon; az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán telítettek a sávok, a haladás viszont folyamatos – közölte a Pest Vármegyei Rendőr…
Elkészült a toplista: ebben a 10 országban a legjobb a munka és a magánélet egyensúlya Noizz 2024.07.20. Elkészült a toplista: ebben a 10 országban a legjobb a munka és a magánélet egyensúlya A Remote nevű foglalkoztatási platform elkészítette második éves globális munka-magánélet egyensúly indexét. Ez az index olyan tényezőket vizsgál, mint a minimálbér, betegszabadság, szülési szabadság, egészségügy, közösségi boldogság és LMBTQ+ befogadás a világ 60 legnagyobb GDP-vel rendelkező országában.
Spanyolország és Argentína is megszenvedte a nyitómeccset Párizsban Spanyolország és Argentína is megszenvedte a nyitómeccset Párizsban
igenyesferfi.hu 2024.07.25.
Két nagy esélyes, az argentin és a spanyol válogatott közül előbbi meglepetésre csak döntetlent játszott Marokkó csapatával szerdán a párizsi olimpia férfi labdarúgótornájának nyitányán.
Megyéken átívelő akció Megyéken átívelő akció
royalmagazin.hu 2024.07.22.
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütöttek rajta
Akkora a pénzhiány a rendőrségen, hogy nem tudják kifizetni a szakértőket
BudapestKörnyéke 2024.07.22. Akkora a pénzhiány a rendőrségen, hogy nem tudják kifizetni a szakértőket Az igazságügyi szakértők szerint pert kell indítaniuk a rendőrség ellen, hogy megkaphassák a rendőrségi kirendelés alapján elvégzett munkájukért járó szakértői díjukat, amelyet maga a rendőrség…
Hailey Bieber művészi fotókon mutatta meg kerekedő pocakját Starity.hu 2024.07.25. Hailey Bieber művészi fotókon mutatta meg kerekedő pocakját A modell az első gyermekét várja: művészi képek készültek róla a W magazinban.
Szentkirályi kampányfőnöke: Nem az volt a célunk, hogy összezavarjuk a választókat hvg.hu 2024.07.26. Szentkirályi kampányfőnöke: Nem az volt a célunk, hogy összezavarjuk a választókat Hidvéghi Balázs korábbi fideszes EP-képviselő meg van elégedve az általa koordinált főpolgármester-jelölt kampányával.
Kamala Harris: „Itt az ideje, hogy ez a háború véget érjen” 10perc.hu 2024.07.26. Kamala Harris: „Itt az ideje, hogy ez a háború véget érjen” Kamala Harris amerikai alelnök megbeszélést folytatott Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel, amely során hangsúlyozta, hogy elérkezett az idő a gázai háború befejezésére.
Ezt gondolja Russell Crowe az új Gladiátor-filmről Hamu és Gyémánt 2024.07.24. Ezt gondolja Russell Crowe az új Gladiátor-filmről Ridley Scott Gladiátor című filmje messze nem Russell Crowe első szerepe volt, azonban egyértelműen karrierje huszadik munkájának köszönheti, hogy sztárrá vált. A filmben szereplő karaktere sorsát tekintve nem meglepő, hogy nincs benne az idén megjelenő második részben, amiről egy friss interjúban e...
KSH: óriásit ugrott a reálkereset mfor.hu 2024.07.24. KSH: óriásit ugrott a reálkereset A Központi Statisztikai Hivatal szerint bruttó átlagkereset 652 ezer forint volt 2024. májusban, ami 14,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő!
magyarallatvedelem.hu 2024.07.24. Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő! Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. A bejelentés után a kutyákat menhelyre szállították, állatkínzás miatt kell felelnie a nőnek!
Csalihalazás közben, match bottal fogtak egy 50+os, 2 méter feletti óriásharcsát az abonyi Gombás Tanyán! - #talaljfogast
halazin.hu 2024.07.27. Csalihalazás közben, match bottal fogtak egy 50+os, 2 méter feletti óriásharcsát az abonyi Gombás Tanyán! - #talaljfogast Csalihalazás közben, match bottal fogtak egy 50+os óriásharcsát az abonyi Gombás Tanyán! A tógazda, Sós Kálmán hatalmas küzdelem áránt fogta
Csak az láthatja a diósgyőri NB I-es nyitányt, aki kilátogat a meccsre
Borsodihír 2024.07.22. Csak az láthatja a diósgyőri NB I-es nyitányt, aki kilátogat a meccsre A miskolci találkozót ugyanis egyik tévécsatorna sem közvetíti
Kínai selyemmirtusz: ha ilyen helyre ülteted, tele lesz virággal - Díszfák és cserjék - Díszkert Édenkert.hu 2024.07.22. Kínai selyemmirtusz: ha ilyen helyre ülteted, tele lesz virággal - Díszfák és cserjék - Díszkert Nagyon jól bírja a szárazságot a kínai selyemmirtusz, de néhány apróságra érdemes figyelni.
Kásler Miklós: „Én ötvenfokos műtőkben végeztem 10-12 órás műtéteket” – videó Blikk 2024.07.25. Kásler Miklós: „Én ötvenfokos műtőkben végeztem 10-12 órás műtéteket” – videó Az elmúlt időszakban a nagy hőségben több kórházban is elromlott a klíma, ezért több műtétet is el kellett halasztani. Erre reagált most Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának volt vezetője Tusványoson. Állítása szerint ő 50 fokos műtőben is végig csinálta a műtéteket, mert nem volt más választása.
Lehet, hogy nyomára bukkantak egy elveszett athéni templomnak | Kárpátinfo.net karpatinfo.net 2024.07.17. Lehet, hogy nyomára bukkantak egy elveszett athéni templomnak | Kárpátinfo.net Bár az csak egy ábra a tengernyi rajz között, ami a dombot tarkítja, a régészek úgy hiszik, hogy a vésett kép a Hekatompedon ábrázolása lehet, ami a híres Athéni akropoliszt borította jóval azelőtt, hogy a Partheont megépítették.
Államadósságban úsznak az EU-s tagállamok Piac&Profit 2024.07.22. Államadósságban úsznak az EU-s tagállamok Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként.
Ha elválsz, visszakapod az autód árát haszon.hu 2024.07.26. Ha elválsz, visszakapod az autód árát A Renault hitvallása szerint az elektromos Scenic kell a tökéletes párkapcsolati boldogsághoz, így merész ígéretet tett az ügyfeleinek. Akik megvásárolják a Scenic E-Techet, majd még 2024 vége előtt elválnak, visszakapják az autójuk árát, visszahozzák a kereskedőhöz.
Az 55 éves Jennifer Lopez fehér fürdőruhában mutatta meg az elképesztő alakját
elle.hu 2024.07.26. Az 55 éves Jennifer Lopez fehér fürdőruhában mutatta meg az elképesztő alakját Jennifer Lopez 55 éves lett, a születésnapja alkalmából megosztott egy új fotót magáról. 
Megsérült Alexander Rossi, nem indulhat az IndyCar torontói futamán
usaracing.hu 2024.07.20. Megsérült Alexander Rossi, nem indulhat az IndyCar torontói futamán Napi hírek és érdekességek a NASCAR és az IndyCar világából. Minden az amerikai autósportról magyar nyelven.
Forma–1: Cunoda balesete miatt átalakították a Hungaroring egyik kanyarját
168.hu 2024.07.21. Forma–1: Cunoda balesete miatt átalakították a Hungaroring egyik kanyarját Cunoda Juki, a Visa RB japán versenyzőjének szombati balesete után léptek a szakemberek.