2024. április 25., csütörtök
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
A |related| egy inteligens tartalomajánló szolgáltatás és hirdetési rendszer.
Hirdetni szeretnék!
Egyedi ajánlatot készítünk számodra!
Hirdetési infók
Hirdetni szeretnék!
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Szeretnék a related.news hírei közé is bekerülni!
Csatlakozom
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Csak híreket szeretnék olvasni!
Bezárom ezt az ablakot
Tovább a hírekre
Tovább a hírekre!
Bírálja Győzike visszatérését a Momentum képviselője Media1 2024.04.24. Bírálja Győzike visszatérését a Momentum képviselője Lőcsei Lajos momentumos képviselő keményen bírálta a TV2-t, amiért ősztől Gáspár Győző ismét valóságshow-t kapott – Gáspárék címmel.
Koppannak a kínai cégek: nem elég nagy biznisz már a kísérleti majmok eladása prove.hu 2024.04.24. Koppannak a kínai cégek: nem elég nagy biznisz már a kísérleti majmok eladása A kísérleti majmokat tenyésztő farmokba befektető kínai vállalatok koppantak: jócskán visszaesett az állatok piaci ára.
Mennyire emlékszel a 90'-es évekre? Ebből a kvízből kiderül! Noizz 2024.04.24. Mennyire emlékszel a 90'-es évekre? Ebből a kvízből kiderül! Ennyi év távlatából is emlékszel még a 90'-es évekre? Se telefon, se közösségi média – sokak kedvenc időszakáról van szó, de biztos, hogy annyira képben vagy még, amennyire gondolod?
„Az állat elmenekült. ezután vettük észre, hogy az ágy melletti pelenkázón levő cumisüveg is össze van rágva” - visszakerült a kórházba a kislány, akit összehar... BudapestKörnyéke 2024.04.24. „Az állat elmenekült. ezután vettük észre, hogy az ágy melletti pelenkázón levő cumisüveg is össze van rágva” - visszakerült a kórházba a kislány, akit összehar... Két hete írtuk meg, hogy Ócsán, egy hat hónapos kislányt összeharapdált egy patkány. A csecsemő édesanyja akkor azt mondta, hogy a gyermek éppen az ágyában feküdt, amikor a baj bekövetkezett.
Széttárhatja a kezét, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró mfor.hu 2024.04.24. Széttárhatja a kezét, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró Hiába erősödött hangyányit a forint, még mindig bőven a 390-es szint felett van.
Újabb volt alkalmazott szólalt meg Meghan Markle kegyetlenkedéseivel kapcsolatban Újabb volt alkalmazott szólalt meg Meghan Markle kegyetlenkedéseivel kapcsolatban
Starity.hu 2024.04.24.
Meghan Markle állítólag zaklatta az alkalmazottait a Kensington-palotában, most az egykori titkára mesélt a történtekről.
Hivatalos! Tudósok rájöttek, miből áll a Hold belseje Hivatalos! Tudósok rájöttek, miből áll a Hold belseje
Hamu és Gyémánt 2024.04.24.
Bár Demjén Ferenc örökzöld slágere azt hirdette, hogy sajtból van a Hold, ez természetesen nem így van. Komolyra fordítva a szót, egy 2023 májusában közzétett alapos vizsgálat megállapította, hogy a Hold belső magja valójában egy szilárd gömb, amelynek sűrűsége a vaséhoz hasonló. A kutatók reményei ...
Hároméves szerződést kért a Red Bulltól Perez
Formula.hu 2024.04.24. Hároméves szerződést kért a Red Bulltól Perez Helmut Markóék egyértelműen elzárkóztak a javaslattól: az F1-es csapat az egyéves hosszabbítás felé hajlik. A tanácsadó szerint is Sergio Perez az első számú opció 2025-re.
Törés az orosz hadvezetésben
Piac&Profit 2024.04.24. Törés az orosz hadvezetésben Különösen nagy értékű vesztegetés elfogadásának gyanújával őrizetbe vették Tyimur Ivanov orosz védelmi miniszterhelyettest - közölte az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) sajtószolgálata.
Új világbajnokságot indít a FIFA
igenyesferfi.hu 2024.04.24. Új világbajnokságot indít a FIFA A The New York Times információi szerint új, a labdarúgó-világbajnoksághoz hasonló futballtornát tervez a FIFA, a globális közvetítési jogokat pedig az Apple szerezheti meg. Az egy hónapos versenysorozatot első alkalommal az Egyesült Államokban rendeznék meg, és erre már 2025 nyarán sor kerülhet. A The New York Times információi szerint új, a labdarúgó-világbajnoksághoz hasonló futballtornát tervez a FIFA, az Apple pedig megszerezheti a globális közvetítési jogokat. Az egy hónapos versenysorozatot első alkalommal az Egyesült Államokban rendeznék meg, és erre már 2025 nyarán sor kerülhet.
Befutott hivatalosan is az elektromos G osztály speedzone.hu 2024.04.24. Befutott hivatalosan is az elektromos G osztály Már egy ideje számítani lehetett az érkezésére, most hivatalosan is bemutatták a Mercedes G osztály teljesen elektromos változatát.
Blokkolhatják a pornóoldalakat az internetszolgáltatók egy új törvényjavaslat szerint szeretlekmagyarorszag.hu 2024.04.24. Blokkolhatják a pornóoldalakat az internetszolgáltatók egy új törvényjavaslat szerint A nemkívánatos tartalmak korlátozását a gyermekvédelmi törvényjavaslat keretében nyújtották be a Parlamentnek,
Emlékszel még a Charlie angyalai barna hajú bombázójára? A 78 éves Jaclyn Smith így néz ki napjainkban filmezzunk.hu 2024.04.24. Emlékszel még a Charlie angyalai barna hajú bombázójára? A 78 éves Jaclyn Smith így néz ki napjainkban Emlékszel még a Charlie angyalai barna hajú bombázójára? A 78 éves Jaclyn Smith így néz ki napjainkban Jaclyn Smith még mindig fantasztikusan néz ki, évtizedeket is letagadhatna. A Charlie angyalai igazi kultsorozattá nőtte ki magát a
Két hétre lezárják az ország legismertebb barlangját lelepo.hu 2024.04.24. Két hétre lezárják az ország legismertebb barlangját Azoknak, akik most tervezték, hogy felfedezik a Szelim-barlangot és annak környékét, érdemes újratervezniük a kirándulásukat.
3 csillagjegy, akinek a Plútó hoz pénzügyi sikert április végén
elle.hu 2024.04.24. 3 csillagjegy, akinek a Plútó hoz pénzügyi sikert április végén 3 csillagjegy anyagi szempontból jó időszakra számíthat.
"Drasztikusan nagy változtatásokban gondolkodunk" - részletesen is beszámolt terveiről a kecskeméti közlekedést megreformálni vágyó aktivista
kecsup.hu 2024.04.24. "Drasztikusan nagy változtatásokban gondolkodunk" - részletesen is beszámolt terveiről a kecskeméti közlekedést megreformálni vágyó aktivista Ahogyan arról kedden beszámoltunk, segítőivel karöltve megreformálná városunk közlekedését egy kecskeméti civil aktivista. A tervezet készítője, László
Tom Cruise egy ígéretet tett lányának, amit meg is szegett filmezzunk.hu 2024.04.24. Tom Cruise egy ígéretet tett lányának, amit meg is szegett Tom Cruise egy ígéretet tett lányának, amit meg is szegett Tom Cruise csak úgy szárnyalt a boldogságtól, amikor 2005 júniusában megkérte Katie Holmes kezét az Eiffel-torony tetején, majd pontosan egy évvel azután, hogy Tom és Katie
Mire utal, ha csak az egyik vérnyomásérték magasabb? Kardiológus ad rá választ Egészségkalauz 2024.04.24. Mire utal, ha csak az egyik vérnyomásérték magasabb? Kardiológus ad rá választ A vérnyomása csak egy kicsit magasabb a normálnál? Vagy csak az egyik vérnyomásérték magas?
A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket kecsup.hu 2024.04.24. A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához
Indul a strandszezon - mutatjuk, mennyivel kell többet fizetni privatbankar.hu 2024.04.24. Indul a strandszezon - mutatjuk, mennyivel kell többet fizetni A jó hír, hogy a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. fürdői a 2023-as inflációnál kevesebbel emelik a belépőjegyeik árát.
Ekkor nyílik az első Primark Budapesten
in.hu 2024.04.24. Ekkor nyílik az első Primark Budapesten Hosszú idő után végre kiderült, mikor nyit az üzlet.
Pánik a budapesti iskolában: szúrós szag miatt ürítenek ki egy soroksári intézményt, többeket kórházba szállítottak
Kékvillogó 2024.04.24. Pánik a budapesti iskolában: szúrós szag miatt ürítenek ki egy soroksári intézményt, többeket kórházba szállítottak A katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett, amelynek eredménye szerint veszélyes anyag jelenlétét nem lehetett kimutatni a levegőben. Az MTI értesülése szerint a Dinnyehegyi közi Török Flóris…
Könnyű neked, csak otthon vagy a gyerekkel meg a háztartással, és nem csinálsz semmit! Nők, akik fordítottak a helyzetükön
noivalto.hu 2024.04.24. Könnyű neked, csak otthon vagy a gyerekkel meg a háztartással, és nem csinálsz semmit! Nők, akik fordítottak a helyzetükön A háztartás, a háttérország megteremtése, a gyereknevelés is munka. Olyan munka, ami nem ér véget a nyolc óra letelte után sem.
Ma még ciklon keserít, de holnaptól erős felmelegedés kezdődik magro.hu 2024.04.24. Ma még ciklon keserít, de holnaptól erős felmelegedés kezdődik Szerdán napközben egyre inkább az ország északi, északnyugati felére korlátozódik az eső, míg az Alföldön zivatarok is lehetnek. Egy ciklon halad át felettünk.
Kiderült, mennyibe kerülhet az új, esztergomi Suzuki Vitara haszon.hu 2024.04.24. Kiderült, mennyibe kerülhet az új, esztergomi Suzuki Vitara Lassan megérkeznek a magyarországi újautó-kereskedésekbe az első faceliftes Suzuki Vitarák. A ráncfelvarráson átesett modellt Esztergomban gyártják. Mutatjuk, mennyibe kerülhet a megújult autó.
"Egy magyarnak sincs joga panaszkodni: 600 ezer az átlagkereset" ellenszel.hu 2024.04.24. "Egy magyarnak sincs joga panaszkodni: 600 ezer az átlagkereset" Az átlagkereset 600 ezer forint felett van az új KSH adatok szerint, nyilván ezt is elmondja az övéinek a pajtában.