2024. április 20., szombat
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
A |related| egy inteligens tartalomajánló szolgáltatás és hirdetési rendszer.
Hirdetni szeretnék!
Egyedi ajánlatot készítünk számodra!
Hirdetési infók
Hirdetni szeretnék!
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Szeretnék a related.news hírei közé is bekerülni!
Csatlakozom
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Csak híreket szeretnék olvasni!
Bezárom ezt az ablakot
Tovább a hírekre
Tovább a hírekre!
A Református Egyház tíz tagja elindította a Balog Zoltán eltávolítását célzó egyházi eljárást Blikk 2024.04.20. A Református Egyház tíz tagja elindította a Balog Zoltán eltávolítását célzó egyházi eljárást Postán küldték el az egyházi bíróságnak a keresetet, amit a Református Egyház tíz tagja írt alá és Balog Zoltán pozíciójából való elmozdítását kérik benne.
Tényleg veszélyes a csipke alsónemű viselése? in.hu 2024.04.20. Tényleg veszélyes a csipke alsónemű viselése? Köztudott, hogy a pamut alsónemű a legjobb választás a nemi szervek egészsége érdekében. Sokan azonban a divat kedvéért figyelmen kívül hagyják ezt a tanácsot, és csipkéből vagy szaténból készült bugyikat választanak.
Ez a tojásos reggeli kevesebb, mint 10 perc alatt elkészül elle.hu 2024.04.20. Ez a tojásos reggeli kevesebb, mint 10 perc alatt elkészül Itt az ideje, hogy egy isteni omlett tekercset készíts reggelire!
A Bayern München a Barca egyik legjobbját akarja – sajtóhír Sportal 2024.04.19. A Bayern München a Barca egyik legjobbját akarja – sajtóhír A katalánok legalább 60-70 millió eurót szeretnének kapni a holland középpályásért.
Perintfalvi Rita pert nyert az Origo ellen is Media1 2024.04.20. Perintfalvi Rita pert nyert az Origo ellen is A Magyar Nemzet, a Mandiner és a Demokrata után az Origóval szemben is pert nyert Perintfalvi Rita teológus.
Holtan találták otthonában a Grammy-díjas gospel-énekesnőt Holtan találták otthonában a Grammy-díjas gospel-énekesnőt
hvg.hu 2024.04.20.
Mandisa Lynn Hundley 47 éves volt.
Viszlát jó idő: bejelentették, hogy véget ért a globális kánikula Viszlát jó idő: bejelentették, hogy véget ért a globális kánikula Az ausztrál meteorológiai hivatal jelentette be a tavaly nyár óta tartó időjárási jelenség végét.
Ördög bújt a lábamba?!
noivalto.hu 2024.04.20. Ördög bújt a lábamba?! A kocsin egy piros cédula várt. Tilosban parkoltam. Nesze neked, jókislány. Hát, ez nem jött be. Büntetést fogok fizetni.
Jobb vagy bal oldalon alszol az ágyban? Hihetetlen dolgot árul el rólad
elle.hu 2024.04.20. Jobb vagy bal oldalon alszol az ágyban? Hihetetlen dolgot árul el rólad Gondoltad volna, hogy az, hogy melyik oldalon alszol rendkívül sokat elárul rólad? 
Mészáros Lőrincék piacvezető babafelszerelési boltláncot vettek haszon.hu 2024.04.19. Mészáros Lőrincék piacvezető babafelszerelési boltláncot vettek Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babafelszerelési áruházláncának, a Bre...
Itt van Magyar Péter pártjának EP-listája, Budapesten kezdik az aláírásgyűjtést szeretlekmagyarorszag.hu 2024.04.20. Itt van Magyar Péter pártjának EP-listája, Budapesten kezdik az aláírásgyűjtést 12 név szerepel rajta, de Magyar szerint a lista még bővülhet. Szombat reggel a Széll Kálmán téren kezdték el az aláírások gyűjtését.
Találkozott a hét két legnagyobb gyurcsányozója ellenszel.hu 2024.04.20. Találkozott a hét két legnagyobb gyurcsányozója Az ország két legnagyobb gyurcsányozója találkozott "véletlenül" amikor egyszerre kezdték meg az ajánlásgyűjtést.
Robert Pattinson a házasságon gondolkodik
Starity.hu 2024.04.19. Robert Pattinson a házasságon gondolkodik Robert Pattinson hivatalossá akarja tenni a kapcsolatát Suki Waterhouse-szal, miután megszületett az első gyermekük.
Megdöbbentő: Nagy Feró azt mondja, neki először „nagyon nem tetszett” Magyar Péter, de...
168.hu 2024.04.20. Megdöbbentő: Nagy Feró azt mondja, neki először „nagyon nem tetszett” Magyar Péter, de... Nagy Feró a Fidesz kampánynyitó rendezvényén adott interjút, véleményezve benne mindazt, amit Magyar Péter az utóbbi időben tett.
Bankkártya nélkül, a mobiloddal is vehetünk fel készpénzt ATM-ből Piac&Profit 2024.04.20. Bankkártya nélkül, a mobiloddal is vehetünk fel készpénzt ATM-ből Nincs nálad a bankkártyád, de készpénzt szeretnél felvenni? Ha be van digitalizálva a mobilodba, akkor van rá esély, hogy sikerülni fog a dolog, ugyanis az ATM-ek egy része mobiltárca-alkalmazással is használható.
Háború - hamarosan érkezik a NATO segítsége, fellélegezhet Ukrajna? Tőzsdefórum 2024.04.19. Háború - hamarosan érkezik a NATO segítsége, fellélegezhet Ukrajna? Háború - A NATO-tagállamok pénteken megállapodtak abban, hogy további légvédelmi rendszereket biztosítanak Kijev számára.
Magyar Péter elszólta magát: a körülötte lévők értetlenkedve álltak ellenszel.hu 2024.04.20. Magyar Péter elszólta magát: a körülötte lévők értetlenkedve álltak Magyar Péter egy nagyon kínos elszólással próbálta meggyőzni a körülötte állókat arról, hogy a közvélemény-kutatások a Fidesznek kedveznek.
Így lesz rengeteg csemegekukoricánk - Zöldségek - Konyhakert Édenkert.hu 2024.04.19. Így lesz rengeteg csemegekukoricánk - Zöldségek - Konyhakert Ki ne szeretné nyáron a főtt kukoricát?! Még finomabb, ha a kertben termett kukoricából készítjük. Mutatjuk, hogyan érdemes kiskertben kukoricát termeszten
Elhunyt a diósgyőri labdarúgás egyik legnagyobb legendája HírTV 2024.04.20. Elhunyt a diósgyőri labdarúgás egyik legnagyobb legendája Életének 72. évében elhunyt Tatár György, a DVTK Aranycsapatának tagja.
Norrisé a sprintpole, égett a pálya Sanghajban – pénteki F1-es hírek
Formula.hu 2024.04.19. Norrisé a sprintpole, égett a pálya Sanghajban – pénteki F1-es hírek Norrisé a pole a Kínai Nagydíj félig esős sprintidőmérőjén, Hamilton alatt életre kelt az autó, Verstappen szenvedett az esőben, a sanghaji fű pedig többször is lángra kapott – pénteki F1-es hírek.
CSUPÁN 53 ÉVET KAPOTT A SORSTÓL A NÉPSZERŰ BEMONDÓ, TAMÁSI ESZTER
Újságmúzeum 2024.04.19. CSUPÁN 53 ÉVET KAPOTT A SORSTÓL A NÉPSZERŰ BEMONDÓ, TAMÁSI ESZTER Bájos volt, mosolygós és legfőképpen természetes. A nagy tévébemondó-generáció tagjaként ismerhettük meg és rajongtunk érte. A sors kegyetlensége, hogy Tamási Esztert csupán 53 esztendősen ragadta el a halál.