2024. április 26., péntek
A híreket a |related| intelligens tartalomajánó és natív hirdetés rendszer szolgáltatja
A |related| egy inteligens tartalomajánló szolgáltatás és hirdetési rendszer.
Hirdetni szeretnék!
Egyedi ajánlatot készítünk számodra!
Hirdetési infók
Hirdetni szeretnék!
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Szeretnék a related.news hírei közé is bekerülni!
Csatlakozom
Tartalomajánlót szeretnék az oldalamra!
Csak híreket szeretnék olvasni!
Bezárom ezt az ablakot
Tovább a hírekre
Tovább a hírekre!
A gondnok miatt került kórházba 31 gyerek, miután rosszul lettek a soroksári iskolában BudapestKörnyéke 2024.04.26. A gondnok miatt került kórházba 31 gyerek, miután rosszul lettek a soroksári iskolában Ahogy arról beszámoltunk, szerda reggel ki kellett üríteni a Dinnyehegyi közi általános iskolát Soroksáron, mert szúrós gázszagot éreztek az ott tartózkodók, amitől többen rosszullétre panaszkodtak.
Gagyi lett a Kilátó. A lépcsőjét csak átfestették  eszakhirnok.com 2024.04.26. Gagyi lett a Kilátó. A lépcsőjét csak átfestették  „A kilátó mellett, a volt parkoló helyén épülőben lévő éttermi komplexum – amit fórum épületegyüttesként emlegetnek – messze elmarad a kijelölt (szerződött?) határidőtől és a minap történt városvezetői bejáráson elhangzott időpont (tavasz vége) is csak a remények síkján értelmezhető. Az épületszerkezetek készhez közeli állapotot mutatnak, azonban jelentős feladatok vannak még a tereprendezés, térburkolás, zöldfelület kialakítás, ...
Egyre korábban kezdenek el idegen nyelvet tanulni a diákok az unió tagországaiban, de Magyarországon igen kevés óraszámban eduline.hu 2024.04.26. Egyre korábban kezdenek el idegen nyelvet tanulni a diákok az unió tagországaiban, de Magyarországon igen kevés óraszámban Az Európai Unió tagországainak többségében a diákok már 6-8 éves korukban elkezdenek legalább egy idegen nyelvet tanulni, az azonban országonként, sőt, van, ahol régiónként változik, hogy mekkora óraszámban. Ami viszont többnyire egységes, hogy a középiskolai oktatás végére mindenkinek a B2-es, vagyis középszintre kellene eljutni.
Horoszkóp: ezzel a 3 csillagjeggyel hatalmas dolog történik a hétvégén 168.hu 2024.04.26. Horoszkóp: ezzel a 3 csillagjeggyel hatalmas dolog történik a hétvégén A következő 3 csillagjegy hétvégéjében lesz egy igazán rendkívüli mozzanat.
Duplájára nő számos fogyasztási cikk jótállási ideje Duplájára nő számos fogyasztási cikk jótállási ideje
haszon.hu 2024.04.26.
Eddig legkevesebb 12 hónap volt a kötelező jótállás időtartama számos tartós fogyasztási cikknél Magyarországon. Azonban változott az erre vonatkozó jogszabály, amely immár minimum 24 hónapot ír elő.
Szólt a feleségének, hogy szúrja le az őket szapuló szomszédot, a nő már rohant is a késért Szólt a feleségének, hogy szúrja le az őket szapuló szomszédot, a nő már rohant is a késért
BudapestKörnyéke 2024.04.26.
A házaspár bérlőként élt az óbudai társasház alagsorában lévő egyik lakásban, amely a tárolóhelyiségből lett kialakítva. Nem sokkal később haragos viszonyba kerültek az egyik régi lakóval.
Az életre szóló testi és lelki sérülésért jár az életre szóló bélyeg
HírTV 2024.04.26. Az életre szóló testi és lelki sérülésért jár az életre szóló bélyeg A jövőben tovább szigorodhatnak majd a pedofilokat sújtó büntetések. Az újabb gyermekvédelmi törvénycsomag részleteiről Kocsis Máté, a Fides
Gyurcsány Ferenc: Amikor a "haza minden előtt" elkorcsosulva a "család minden előtt"-é válik
ellenszel.hu 2024.04.26. Gyurcsány Ferenc: Amikor a "haza minden előtt" elkorcsosulva a "család minden előtt"-é válik Mi történik akkor, ha a "haza minden előtt" elkorcsorulva, megszégyenítve a "család minden előtt"-é válik? 
Utolsó művészettörténet órájától búcsúzik az ELTE Radnóti tanára
eduline.hu 2024.04.26. Utolsó művészettörténet órájától búcsúzik az ELTE Radnóti tanára Kicsöngettek az utolsó művészettörténet tanóráról az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskolában és Gyakorló Gimnáziumban. A tantárgy 2024-től a vizuális kultúra része lesz heti 45 percben, érettségizni pedig nem lehet majd belőle.
Egyre jobban forronganak az amerikai elitegyetemek - mit lép Biden? privatbankar.hu 2024.04.26. Egyre jobban forronganak az amerikai elitegyetemek - mit lép Biden? Az Egyesült Államok újabb városaiban kezdődtek tüntetések és épültek palesztinpárti egyetemi sátortáborok csütörtökön, így Atlantában és a fővárosban, Washingtonban is.
Kárpáti Rebeka állapota egyre rosszabb a balesete után, azonnal szakemberhez fordult: „Három helyen szakadt el telibe a bokám...” Blikk 2024.04.26. Kárpáti Rebeka állapota egyre rosszabb a balesete után, azonnal szakemberhez fordult: „Három helyen szakadt el telibe a bokám...” Kárpáti Rebeka sérülése nem akart javulni a balesete után, így újra megnézette, ám nem jó híreket kapott.
Orosz propagandát terjeszt a magyar kormány az Európai Parlament szerint Media1 2024.04.26. Orosz propagandát terjeszt a magyar kormány az Európai Parlament szerint Az Európai Parlament csütörtöki határozata szerint a Fidesz és Orbán Viktor is részt vesz a putyini hírmanipulációban.
ZTE–Puskás Akadémia az NB I-ben; pályán a Real Madrid – pénteki sportműsor Sportal 2024.04.26. ZTE–Puskás Akadémia az NB I-ben; pályán a Real Madrid – pénteki sportműsor Az NB I mellett négy topligában is rendeznek mérkőzést pénteken. Íme, a sportműsor.
Ilyen hatással vannak a fények az alvásunkra Egészségkalauz 2024.04.25. Ilyen hatással vannak a fények az alvásunkra A fények nagyobb hatással vannak az alvásunkra, mint az elsőre gondolnánk.
Igen, tényleg ilyen hatással van a testedre egy forró fürdő a tudomány szerint
Glamour 2024.04.26. Igen, tényleg ilyen hatással van a testedre egy forró fürdő a tudomány szerint Köztudott, hogy egy frissítő hűvös zuhany milyen jótékony hatással tud lenni a szervezetünkre - például felpezsdíti a vérkeringést, feszesíti a bőrt -, de vajon mi a helyzet a forró fürdővel? Utánajártunk!
Mi elé néz a magyar agrárium?
Piac&Profit 2024.04.26. Mi elé néz a magyar agrárium? Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában – derül ki az MBH AgrárTrend Indexből, az MBH Bank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának negyedévente közzétett elemzéséből. A hitelintézet agrárpiaci szereplők megkérdezésével készülő mutatója a 2023-ban mért erősödés után 2024 január és március között kismértékben nőtt, és az orosz-ukrán háború okozta sokk előtti időszakot is meghaladó magasságban van.
Kerek, finom és egyre nagyobbb tételben lopják Hollandiában
haszon.hu 2024.04.26. Kerek, finom és egyre nagyobbb tételben lopják Hollandiában A tolvajok egyre gyakrabban károsítják meg a holland tejtermelőket és sajtárusokat, a kár évente több tízezer eurót tesz ki - közölte Wim Meure-Buren, a holland tejtermelők szövetsége, a Boerderijzuivelbond elnöke egy televíziós interjúban, amit az MTI szemlézett.
F1 2025: Így néz ki most a pilótafelállás Formula.hu 2024.04.26. F1 2025: Így néz ki most a pilótafelállás Nico Hülkenberg bejelentése ellenére még mindig csak kilenc ülés sorsa tekinthető többé-kevésbé biztosnak a 2025-ös F1-es szezonra.
Eper helyett szamóca: jó szezon jöhet az idén magro.hu 2024.04.26. Eper helyett szamóca: jó szezon jöhet az idén Érik a magyar szamóca a fóliasátrakban, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. Az idén kiegyensúlyozott termés lesz.
Városnyi méretű a népességfogyás, egyre kevesebben vállalnak gyermeket Magyarországon 168.hu 2024.04.26. Városnyi méretű a népességfogyás, egyre kevesebben vállalnak gyermeket Magyarországon Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.
„A slow fashion számomra azt jelenti, hogy visszataláltam önmagamhoz” - Kovács Patrícia tudatosan választotta ki kedvenc táskamárkáját Glamour 2024.04.26. „A slow fashion számomra azt jelenti, hogy visszataláltam önmagamhoz” - Kovács Patrícia tudatosan választotta ki kedvenc táskamárkáját Az AGNESKOVACS 2024-es kollekciója tudatos lelassulásra hív. A slow living, vagyis a lassú életmód célja, hogy megtanuljunk minél inkább a jelenben élni. Mindez a nemet mondásról és az önkorlátozásról is szól.
Nem volt szűkmarkú a Richter közgyűlése Tőzsdefórum 2024.04.26. Nem volt szűkmarkú a Richter közgyűlése Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát – olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban. A közgyűlés döntése szerint a 2023-as üzleti év eredménye után fizetendő osztalék mértéke az anyavállalat tulajdonosaira jutó, értékvesztéssel korrigált konszolidált adózott eredmény 46 százaléka. Egy törzsrészvényre 423 forint. Az osztalékfizetési összeg 78,8 milliárd […]
Ő Tom Hanks ritkán látott, 28 éves fia – Truman évek óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt
filmezzunk.hu 2024.04.26. Ő Tom Hanks ritkán látott, 28 éves fia – Truman évek óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt Ő Tom Hanks ritkán látott, 28 éves fia – Truman évek óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt Tom Hanks négy gyermek büszke édesapja, Colin és Elizabeth a színész korábbi házasságából született, mindketten apjuk nyomdokaiba lépve a
Ezt gondolja Hugh Grant az új Bridget Jones fordulatáról
in.hu 2024.04.26. Ezt gondolja Hugh Grant az új Bridget Jones fordulatáról Nemrég hivatalosan is megerősítették a negyedik Bridget Jones-filmet, amely nyolc év szünet után lesz látható.
Chris Pine outfitjére nincsenek szavak: érdekes öltözetben jelent meg a vörös szőnyegen
Starity.hu 2024.04.26. Chris Pine outfitjére nincsenek szavak: érdekes öltözetben jelent meg a vörös szőnyegen A színész ismét hosszú hajat növeszetett és az outfitje meglehetősen érdekes volt.
Kvíz: 10/10 válasszal te is a tudáselithez tartozol Noizz 2024.04.26. Kvíz: 10/10 válasszal te is a tudáselithez tartozol Összeállítottunk egy izmosabb kvízt a bevállalósabbaknak. 10 műveltségi kérdés, amit hibátlanra csak a legjobbak tudnak. Teszteld tudásod!
Kimeríthetetlen orosz hadsereg? Egyre fogy az egyik legfontosabb fegyverük g7.hu 2024.04.26. Kimeríthetetlen orosz hadsereg? Egyre fogy az egyik legfontosabb fegyverük Népszerű elképzelés, hogy az orosz hadsereg szinte bármekkora veszteséget képes pótolni, ám a Szovjetunióról örökölt fegyverkészletek sem végtelenek.
Dudorok, csomók, foltok a bőrön: ilyen tünetekkel is jelezhet a leukémia! Egészségkalauz 2024.04.26. Dudorok, csomók, foltok a bőrön: ilyen tünetekkel is jelezhet a leukémia! Bőrproblémákkal a legtöbben bőrgyógyászhoz fordulnak. Ám előfordulhat, hogy súlyos hematológiai megbetegedésre, például leukémiára hívják fel a figyelmet.
60 évesen lett szépségkirálynő, ezzel történelmet írt az ügyvédnő | szmo.hu sassy.hu 2024.04.26. 60 évesen lett szépségkirálynő, ezzel történelmet írt az ügyvédnő | szmo.hu Ő képviseli majd Argentínát a Miss Universe versenyén Mexikóban.
Megrángatták és megfenyegették a Kétfarkú Kutya Párt kecskeméti jelöltjét: videón az incidens Blikk 2024.04.26. Megrángatták és megfenyegették a Kétfarkú Kutya Párt kecskeméti jelöltjét: videón az incidens A csütörtöki támadás után, melyben a DK és a Párbeszéd politikusai voltak érintettek, kiderült, hogy a Kétfarkú Kutya Párt egyik jelöltjét is megrángatták és megfenyegették.